Mennyi a nettó fizetésed 2018-ban? Milyen beosztásban? Mennyit spórolsz havonta?
Nettó 600 ezer az alapbérem, sima gyári operátor vagyok 8 általánossal.
(Ez nyilván hülyeség, de valami hasonló válaszok fognak jönni, ezen a kamuzós oldalon)
3 millio netto hetente
15/f vallalkozo programozo mernok orvos tipikus gyk olvasó
Ennyire ne legyetek már frusztráltak. 3 válasz volt eddig ebből kettő trollkodás.
Nettó 425 jelenleg. Tanácsadó vagyok autóiparban, Budapest közelében.
Kb. 100-at tudok félre tenni egy hónapban, amivel nem vagyok elégedett egyáltalán
Nettó 150 ezer és saját lakásban élve jobb hónapokban félre tudok tenni belőle pár tízezret.
Budapest, irodai adatmásolgató, 26/L
Mondjuk van SZÉP kártyánk, ami azért segítség, a kész melegételt abból veszem, szórakozás, sport egy részét abból lehet finanszírozni
Előző hónapban én konkrétan 337.381,- Ft-ot kaptam átutalva.
Informatikus vagyok egy multinál.
De ez nyilván változik minden hónapban.
Lehet akár 300.000,- Ft és 420.000,- Ft között is akár.
Amit konkrétan félreteszek egy hónapban azt még így egyben sosem számoltam ki.
De vannak különféle öngondoskodó megtakarításaim 10-20-30 ezrével, és KP-ban is félreteszek kb havi 50-70 ezret.
33/F
#6 vagyok: ja, és az kimaradt, hogy fél évente van bónusz, ha a cég bevételei megfelelően alakulnak - szerencsére eddig még mindig volt az elmúlt közel 9 évben.
Ez egyébként 40-60% nettó átlag havi bérnek felel meg minden üzleti félév végén, hóközi kiutalással.
200-250 ezer Ft 10 év tapasztalattal?!? Miért ilyen kevés??!
Amikor a tök kezdők informatikusoknak is minimum 300 nettós bérigényt javasolnak itt. Olvassgass a kérdések között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!