Bruttó 200 alatti bér diplomásnak diplomás munkakörben 2018ban? Mit szóltok ehhez?
És többfordulós állásinterjú van mert legalább 400 (annyi! négyszáz) jelentkező van.
Állami cég irodai munkakör Bp.
nem is mondta senkii hogy észt adnak én hozzáadott értékről beszéltem. tudod az autószerelő is lehet segghülye emberileg de tudja hogy hogy kell gömbcsuklót cserélni míg én nem tudom.
Nem ÉSZRŐL van szó azt nem adnak sehol ill azt a jóisten adott kinek mennyit születéskor. én itt hozzáadott tanulmányokkal megszerezhető értékről beszélek.
"ezt erősen vitaom mert akkor mi a helyzet az agyonhangoztatott tanulással mint hozzáadott értékkel? Azért egy X egyetemet elvégzett ember nehogy már anynit(annyit se...) érjen mint egy 8 elemis.... mert többet ér. Akárki akármit mondhat akkor is többet ér."
Bizonyítsd, hogy többet érsz! Mert lehet (sőt biztos), hogy a 8 általánossal rendelkező gyári melós, akit te úgy lenézel sokkal több értéket állít elő, mint te!
Sőt! Attól még, hogy valaki 8 általánost végzett lehet JÓVAL hasznosabb nálad, mert lehet, hogy pl. egy kiváló szakember vagy akár értelmesebb nálad (ez szinte biztos :D), csak valamilyen oknál fogva nem tudott / nem akart továbbtanulni. Mert egy kőművesnek vagy villanyszerelőnek nem feltétlen van szüksége még érettségire sem. Attól még ők is kiváló szakemberekké válhatnak, akik szorgalmasan dolgoznak, míg te itt siránkozol, hogy mennyire nem érsz semmit a diplomáiddal...
Ajajajaj, hozzáadott értékről, meg észről beszélsz, meg hogy ki kinél ér többet. A gond viszont az, hogy mind emberileg, mind értelmileg egy hatalmas nulla vagy, tehát csókold meg a főnököd kezét, amiért megtűr egy ilyen sggdugaszt a helyén és ne csodálkozz, hogy sehova nem kellesz, mert hidd el, sokan túllátnak az értéktelen diplomáidon és látják, hogy messzire el kell kerülni.
Én gyűlölök másokat pocskondiázni, de ez a stílus, amit tolsz ez gusztustalan.
"a főnököd kezét, amiért megtűr egy ilyen sggdugaszt a"
Fel kell világosítsalak a közigben a főnökömnek semmi köze az én állásomhoz nem ő vett fel és ha leépítenek nem ő épít le ő is csak egy alakmazott nyílt pályázattal vettek fel a főnök azt se tudta hogy én a világon vagyok mikor kopogtam az ajatján kezemben a levéllel hogy felvettek.
Elfeleded hogy ez nem egy X cég, ez állami szféra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!