Bruttó 200 alatti bér diplomásnak diplomás munkakörben 2018ban? Mit szóltok ehhez?
És többfordulós állásinterjú van mert legalább 400 (annyi! négyszáz) jelentkező van.
Állami cég irodai munkakör Bp.
"nem értem, miért kéne milliókat keresned, mert diplomád van"
Hol írtam én hogy milliókat akarok keresni? Hm ? HOL?
Én azt mondom
teszkó karrieroldal
brutto 190 ért + 12 cafiért keresnek árufeltöltőt KEZDŐBÉRKÉNT.
Nem akarok én milliót keresni. Én 2 diplomával 40 felett annyit akarok keresni diplomás munkakörbne mint egy kezdős 8 elemis árufeltöltő.
ÉS TROLLOK! Erre nem válasz az hogy 'akko mennnyé teszkóba" mert
1) nem megyek
2) fel se vennének
3) ha meglátják a 2 diplomát még ki is röhögnek
vagy tán nem így van?
"Figyu neked ennyi a maximum amit megkereshetsz, orulj ennek utazgass, vasarolgass es elvezd a pénzed
"
vasarolgassak utazgassak? hova? a kínai piacra? miből utazgassak vásárolgassak?
Miért kell minden nap ugyanazokat a kérdéseket feltenni? Törődj bele, szarul keresel. Pont. Vagy ha nem akarsz jelentkezz minden szembejövő álláshirdetésre, hátha egyszer szerencséd lesz.
Az a legnagyobb baj veled, hogy neked büdös a munka. Azért mert van egy (vagy akármennyi) diplomád még nem fogsz többet érni senkinél! Képzeld én is melóztam napi 4800Ft-ért ital nagykerben söröket pakolva, mégsem éreztem cikinek. Munka munka, kifizettek, találtam jobbat, eljöttem. Ennyi.
"Azért mert van egy (vagy akármennyi) diplomád még nem fogsz többet érni senkinél! "
ezt erősen vitaom mert akkor mi a helyzet az agyonhangoztatott tanulással mint hozzáadott értékkel? Azért egy X egyetemet elvégzett ember nehogy már anynit(annyit se...) érjen mint egy 8 elemis.... mert többet ér. Akárki akármit mondhat akkor is többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!