Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki közigazgatási szervek...

Aki közigazgatási szervek munkaügyeseként dolgozik, árulja el legyen szíves, most már 1000% a leépítés?

Figyelt kérdés
Ez az anonim fórum. Milyen füles érkezett eddig felülről? A kiléptetéssel nem lesz nagy az adminisztrációs teher? Gondolok a cafetéria-rendezésre, kiléptető okirat, stb.? Van értelme egyáltalán?
2018. okt. 20. 21:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Most egyelőre létszámstop van és kiléptetés helyett nem léptetnek be új embereket. Igen, van értelme, túl sok haszontalan ember dolgozik a közszférában az adófizetők pénzén.
2018. okt. 20. 21:29
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mindenesetre hasznosnak ítéltem a válaszod... Intézmény és intézmény között is van különbség, sőt azon belül a szervezeti egységek sem egyformák.

Én is úgy érzem, hogy létszámstoppal ki lehetne böjtölni ezt az átmeneti időszakot, ahol többen léptek ki, oda átcsoportosítás kellene.

2018. okt. 20. 21:40
 3/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az eddigi legfrissebb hír...

2018. okt. 20. 21:42
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
Csak a minisztériumokban lesz. Nem fog lejjebb szivárogni.
2018. okt. 20. 22:51
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ. Sajnos, ebben nem vagyok olyan biztos, hogy Viktor a barátait ritkítaná.... 🙁
2018. okt. 21. 11:05
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője azt ígérte, azok akik maradnak, 30 százalékos béremelésben részesülhetnek."

Ez nem jó hír?

2018. okt. 21. 11:33
 7/18 A kérdező kommentje:

Elvileg jó, csak a kevés emberre megnő az adminisztrációs teher, bele fognak rokkanni 🙁

A lefaragás emberi oldalát figyelembe sem vették, a kormánytisztviselők megszokták egymást, szeretnek bejárni, együttműködni. Olyan, mint egy nagy család, de valakinek talán még jobb is....

2018. okt. 21. 11:47
 8/18 anonim ***** válasza:
Aki azt írja, hogy csak a minisztériumoknál lesz, téved. Felvilágosítanám, hogy kormánytisztviselők nem csak ott dolgoznak. A Kormánynak sok más szerve is van, ahol sokkal többen vannak, mint amennyi kellene, még a minisztériumokhoz képest is.
2018. okt. 21. 12:52
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

"A lefaragás emberi oldalát figyelembe sem vették, a kormánytisztviselők megszokták egymást, szeretnek bejárni, együttműködni. Olyan, mint egy nagy család, de valakinek talán még jobb is...."

Nem csak olyan, mint egy nagy család, hanem tényleg egy nagy család. Csak rokonokat, barátokat vesznek fel.

2018. okt. 21. 14:49
 10/18 A kérdező kommentje:

Mióta stoppoltak, azóta nincsenek túl sokan, vagyis egyik részlegen (ahol nem volt kilépés, ott egy kicsit zökkenőmentesebben zajlik a munkafolyamat); de egy másikon, ahol éppen most volt nyugdíjba vonulás, felmondás, ott már fel kell kötni a nadrágot, nos, oda lehetne átcsoportosítani a dolgozókat.

Kedves Utolsó! Hála a magasságosnak, nálunk nem ez a jellemző, hogy egész családok egymás hátán kapaszkodjanak fel. Tudom, voltam ilyen helyen is, ahol anya és lánya zavarta a légkört, mert marták egymást; de ha olyanról volt szó, akkor közös erővel kicsináltak embereket és a tutyimutyi főnök ezt elnézést, sőt az ő agyát is mosták.

2018. okt. 21. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!