Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jutalékvisszaírás Fundamenta?

Jutalékvisszaírás Fundamenta?

Figyelt kérdés
A Fundamenta munkatársa voltam egy ideig, majd felmondtam. Lehetséges az, hogy már nem ott dolgozom, mégis az esetleges megszünő szerzödések után a Fundamentának követelése legyen velem szemben, a korábban megkötött szerzödéseim miatt? van valakinek erröl tapasztalata, aki esetleg ott dolgozott, majd felmondott?

#Jutalék;visszaírás;fundamenta;jog;
2018. okt. 16. 15:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy mióta nem vagy ott. Lehetséges, hogy egy bizonyos ideig még visszaírnak jutalékot, de igwn régen kiszálltam már ahhoz, hogy a pontos részletekre ne emlékezzek. Van valamennyi idő (talán az első teljes megtakarítási év ..?) amíg ha valamelyik ügyfeled nem fizeti rendesen a megtakarításait, vagy felmondta a számláját, vahy el sem indult aegtakaríá és emiatt megszűnt a számla, akkor visszaírják a jutalékot. Ugyanez fordítva is igaz, ha x ideig az ügyfeleid rendesen időre elhelyezik a betétet a számlájukon, akkor minőségi bónuazt írnak neked jóvá egy darabig.

De ez nem a végletekig játszható. A megbízási szerződésedhez kaptál jutalékszabályzatot és etikai kódexet. Olvasd el, benne vannak a pontos feltételek!

2018. okt. 19. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!