Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Fundamenta állást ajánl,...

A Fundamenta állást ajánl, gondolom ezt a személyi bankárt, ez megéri/ mennyi pénz a tanfolyam? N25

Figyelt kérdés
Sok rosszat olvastam erröl, h nehéz munka, meg nem nagyon keresnek vele, ill h pénzes a tanfolyam. A tanfolyam hány nap / hét ill mennyi idö?
2018. okt. 8. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem az aktuális állapotot tudom, csak azt, hogy ma már más a képzés, mint régebben. Anno 3 napos alapképzés volt. Olyan 25 ezerbe került, ha jól emlékszem. Most, ha jól tudom, ketté van szedve, van egy regalap1 meg egy regalap2 (regionális alapképzés) és mindkettő végén van valami vizsga.

Az mondjuk nekem nem világos, hogy ha annyi rosszat olvastál róla, akkor mire ez a nagy érdeklődés, bár igaz, nincs is hozzá közöm.

Annyit azért elmondok, hovy az általad olvasott információ amolyan féligazság. Vannak, akik nem keresnek vele. Meg olyanok is, akik milliókat keresnek. Ez minden esetben az értékesítőn múlik.

Ez egy értékesìtői munka, ami eleve nem könnyű és nem is való mindenkinek. Pár beszélgetésből el lehet dönteni és meg lehet jósolni, hogy ki fog csúnyán bebukni, ha elkezdi és ki fog belőle karriert építeni.

2018. okt. 11. 14:14
 2/4 anonim válasza:
Gondolom lattad ma a hireket. Jobb hogy nem vagtal bele 😂😂
2018. okt. 15. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem amit neked ajánlottak, az nem "állás", hanem egy megbízási jogviszony keretében, vállalkozói formában végezhető értékesítői munka.
2019. márc. 31. 11:07
 4/4 Saját ingatlan válasza:

Fundamenta Személyi Bankárként szakirányú felsőfokú, vagy érettségi+pénzügyi közvetítői OKJ végzettséggel lehet jelenleg függő ügynökként, vállalkozói szerződést kötni.

Ha érdekel ez a lehetőség, 2019. DECEMBERIG 50 ezer Ft képzési díj HELYETT MOST INGYENESEN megszerezheted a jogosultságot - jövőre az OKJ képzési rendszert a kormány átalakítja ! Javaslom, keress egy Személyi Bankárt a részletek megbeszélése miatt!

Üdv Saját Ingatlan 2019.10.22-én

2019. okt. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!