Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért állunk anyagilag a 0-án...

Miért állunk anyagilag a 0-án jelenleg?

Figyelt kérdés

Párom szeptembertől dolgozik Ausztriában, és jelenleg úgy érzem rosszabb az anyagi hátterünk mint míg itthon dolgozott, eddig félretettem például a közös gyerekünk családi pótlékát, meg azon felül is, viszont jött ez a bizonyos álom meló és mindent felborított. Kezdjük azzal hogy elment próbamunkára, az én autómmal ment azon egy gyors oláh csere, majd a kB 40.000 ftos benzinköltség, heti szinten járnak haza a munkatársával felváltva aki most jelenleg betegállományba került 6 hétig, így most egyedül fog járni, közben az ő autóját is szerelni kell ami költséges, ráadásul 1 hete trailer költség, plusz javítás mert az én autóm is megadta magát. Hiába kapunk itt dupla fizetést mint itthon, szívom a fogam mert hónap végén lesz fizetés. Teljesen reménytelen a helyzet mert ha megkapja a fizetést hiszen november végéig egyedül kell megtenni az utat. Bár mondhatom hogy valamit valamiért mert legalább látjuk őt, de mégis nagyon rossz. Valaki esetleg hasonló cipőben járt e már?

Ezek a külföldi munkák mindig ezzel járnak? Régen is dolgozott már Németországban mégis mindig az autó viszi el a legtöbb pénzt úgy érzem. Köszönöm ha valaki hasznos, esetleg jó tanácsot tud adni, vagy legalább egy-két megértő pozitív mondatot. Bár tudom ezen az oldalon is megvan mindenki problémája, ettől jóval nagyobbak is de kérem csak értelmes hozzászólást írjatok nekem.

2018. okt. 14. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Itthon meg 400 ezret keres egy szakmunkás és minden este otthon alszik.
2018. okt. 15. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert tobbet koltetek mint amennyit kerestek, amugy utolai itt agykn siman keres havi 200 millat is
2018. nov. 4. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért nem hirdeti meg oszkaron? Biztos lenne utastars.
2018. nov. 4. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Vagy tömegközlekedés, vagy közösségi utazás autóban.

Amúgy szerintem a külföldi munkavállalás választásának időpontja volt a rossz döntés. Ez gyermekvállalás előtt is működhetne, meg a gyerek ovis korától is. De így, ebben az időszakban pont nem.

2018. nov. 5. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!