Miért állunk anyagilag a 0-án jelenleg?
Párom szeptembertől dolgozik Ausztriában, és jelenleg úgy érzem rosszabb az anyagi hátterünk mint míg itthon dolgozott, eddig félretettem például a közös gyerekünk családi pótlékát, meg azon felül is, viszont jött ez a bizonyos álom meló és mindent felborított. Kezdjük azzal hogy elment próbamunkára, az én autómmal ment azon egy gyors oláh csere, majd a kB 40.000 ftos benzinköltség, heti szinten járnak haza a munkatársával felváltva aki most jelenleg betegállományba került 6 hétig, így most egyedül fog járni, közben az ő autóját is szerelni kell ami költséges, ráadásul 1 hete trailer költség, plusz javítás mert az én autóm is megadta magát. Hiába kapunk itt dupla fizetést mint itthon, szívom a fogam mert hónap végén lesz fizetés. Teljesen reménytelen a helyzet mert ha megkapja a fizetést hiszen november végéig egyedül kell megtenni az utat. Bár mondhatom hogy valamit valamiért mert legalább látjuk őt, de mégis nagyon rossz. Valaki esetleg hasonló cipőben járt e már?
Ezek a külföldi munkák mindig ezzel járnak? Régen is dolgozott már Németországban mégis mindig az autó viszi el a legtöbb pénzt úgy érzem. Köszönöm ha valaki hasznos, esetleg jó tanácsot tud adni, vagy legalább egy-két megértő pozitív mondatot. Bár tudom ezen az oldalon is megvan mindenki problémája, ettől jóval nagyobbak is de kérem csak értelmes hozzászólást írjatok nekem.
Vagy tömegközlekedés, vagy közösségi utazás autóban.
Amúgy szerintem a külföldi munkavállalás választásának időpontja volt a rossz döntés. Ez gyermekvállalás előtt is működhetne, meg a gyerek ovis korától is. De így, ebben az időszakban pont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!