Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kerestek nettóban,...

Mennyit kerestek nettóban, heti hány órában, s ezt milyen munkakörben?

Figyelt kérdés

Értsd:

- alkalmazottként;

- túlóra nélkül;

- nem pénzbeli juttatásokat nem beleszámolva;

- nem feketén.

Aki irodai munkakört ír, legyen szíves részletezni, ugyanis nem mindegy, hogy aktatologatás, titkári vagy tervező mérnöki munkáról van szó.

2018. okt. 7. 14:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

1. Aki nem veszi észre és javítja időben a saját "elütését", annak nem az általam leírt dolgok hazugságnak beállításán kéne vergődnie, hanem az írás stílusát, "milyenségét" figyelembe véve inkább az ADHD kezelésével kéne törődnie.

2. A szavak, melyek tartalmazzák azt, hogy "Korea", nagybetűvel kell írni. Itt, legalábbis.

Egyszer már belefutottam abba a hibába, hogy kisbetűvel írtam le. Nem örültem a következményeknek.

Itt összesen három ország nevét írhatom nagy kezdőbetűvel:

Korea

Kína

Magyarország

Az összes többi ország nevét kis kezdőbetűvel, míg a "Korea" tartalmú szavakat még melléknévként is nagy kezdőbetűvel kötelező leírnom.

Tudjátok (illetve nem tudhatjátok, hiszen fogalmatok sincs Koreáról a médián, interneten és könyveken keresztül szerzett "információkon" kívül), itt egy ilyenért az ember komoly bajba tud kerülni.

Tekintettel a lehetséges következményekre és azok súlyosságára a lakhelyeink alapján, nekem "kicsit" több jogom van eltérni a magyar helyesírástól, mint nektek figyelmetlennek lenni!

K. N.

2018. okt. 15. 14:24
 32/33 anonim ***** válasza:
Ez mekkora troll. :D
2018. okt. 15. 14:35
 33/33 anonim ***** válasza:

32

Egy osoba troll vagy, semmi egyéb. De remélem, felállt, mert figyeltek rád.

Ha már az életben soha, senki.

2018. okt. 15. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!