Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kerestek nettóban,...

Mennyit kerestek nettóban, heti hány órában, s ezt milyen munkakörben?

Figyelt kérdés

Értsd:

- alkalmazottként;

- túlóra nélkül;

- nem pénzbeli juttatásokat nem beleszámolva;

- nem feketén.

Aki irodai munkakört ír, legyen szíves részletezni, ugyanis nem mindegy, hogy aktatologatás, titkári vagy tervező mérnöki munkáról van szó.

2018. okt. 7. 14:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Állami cég, tervezőmérnök, nettó 300 ha csak az alapbért nézem. Rugalmas munkaidő, átlag napi 8 óra, de dolgozhatsz egyik héten többet, másikon kevesebbet, ha átlagban kijön a 2 havi ciklusra meghatározott elvárt óraszám.

Emellett van más bevételem is, de az nem alkalmazotti munkaviszony.

2018. okt. 8. 23:42
 22/33 anonim ***** válasza:

#8 Kérdező:

Annyira nem valószínűtlen.

Kapcsolatokkal bármit el lehet intézni, csak a megfelelő embereket kell ismerni.

K. N.

2018. okt. 9. 11:59
 23/33 anonim ***** válasza:
39%
Igen. Észak-Korában, kapcsoaltokkal, magyarként. Hogyne.
2018. okt. 9. 12:03
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

"Észak-Korában", "kapcsoaltokkal" valóban nem lehet.

Azonban (Észak-)Koreában kapcsolatokkal lehet.

(Attól még, hogy te nem tudsz írni, nem én vagyok nyelvtan-náci)

Nem tudom rémlik-e, hogy több, mint 6 milliárd forintot adott Magyarország Koreának.

Esetleg az, hogy 2 magyar ember is végzett az itteni egyetemen?

Netán az, hogy több, mint 100 Koreai egyetemista harcolt a magyarok oldalán 1956-ban?

Szilágyi Erzsébet, a masszőr története nem rémlik véletlenül? (Mondjuk azóta már sok minden változott idekint)

Az rémlik, hogy van idekint Sariwŏn városában egy kórház ami Rákosi nevét viselte, bár mára már "Magyar Kórház" a neve? (Szó szerint. Nincs átfordítva. A helyiek ugyanúgy mondják ki, mint ahogy mi.)

2009-ben turistaként sikerült megismernem egy Koreai lány Kínában, aki szintén turistaként volt ott. Akkor még megtehette, mert igencsak magas a rangja, viszont 2010-ig nem ismerte senki!

Még akkor megadta a módszereket, amivel tartani tudjuk a kapcsolatot (főleg miután megtudta, hogy nekem tetszik ez az ország).

Ő intézett el nekem mindent.

Kim Yo-Jong dongmu elég sok dolgot tett nekem könnyebbé és veszélymentessé.

K. N.

2018. okt. 9. 18:56
 25/33 A kérdező kommentje:
Én vállalkozó vagyok, és kajafutárkodással megvan a nettó 725 ezer havonta. De ez kb heti 60-70 óra munkával jön csak össze.
2018. okt. 9. 19:25
 26/33 A kérdező kommentje:
Tehát szaktudást nem igénylő munka.
2018. okt. 9. 19:25
 27/33 anonim ***** válasza:

Adatbázis rendszermérnök

Netto 520 + cafeteria

2018. okt. 15. 12:02
 28/33 anonim ***** válasza:

24

Légy olyan cuki, és ne hozd magad továbbra is olyan kvakínos helyzetbe, hogy el betűhiányos elütést megpróbálsz nagy arccal javítgatni, majd leírod, hogy "Koreai".

Idióta.

2018. okt. 15. 12:07
 29/33 anonim ***** válasza:

24

Hogyne, persze, persze.

2018. okt. 15. 12:08
 30/33 anonim ***** válasza:

24-es válaszoló, nem, te biztosan nem vagy nyelvtannáci, "Koreai" barátom.

Ami a rágott koncoddal ellentétben, ami betűhiányos elütés, ordas, általános iskolai helyesírási hiba.

Igen, persze, mert már nem élsz Magyarországon, persze .... Nos, más sem. Tátott szájjal a phalloserdőbe ...

2018. okt. 15. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!