Mennyit kerestek nettóban, heti hány órában, s ezt milyen munkakörben?
Értsd:
- alkalmazottként;
- túlóra nélkül;
- nem pénzbeli juttatásokat nem beleszámolva;
- nem feketén.
Aki irodai munkakört ír, legyen szíves részletezni, ugyanis nem mindegy, hogy aktatologatás, titkári vagy tervező mérnöki munkáról van szó.
Állami cég, tervezőmérnök, nettó 300 ha csak az alapbért nézem. Rugalmas munkaidő, átlag napi 8 óra, de dolgozhatsz egyik héten többet, másikon kevesebbet, ha átlagban kijön a 2 havi ciklusra meghatározott elvárt óraszám.
Emellett van más bevételem is, de az nem alkalmazotti munkaviszony.
#8 Kérdező:
Annyira nem valószínűtlen.
Kapcsolatokkal bármit el lehet intézni, csak a megfelelő embereket kell ismerni.
K. N.
"Észak-Korában", "kapcsoaltokkal" valóban nem lehet.
Azonban (Észak-)Koreában kapcsolatokkal lehet.
(Attól még, hogy te nem tudsz írni, nem én vagyok nyelvtan-náci)
Nem tudom rémlik-e, hogy több, mint 6 milliárd forintot adott Magyarország Koreának.
Esetleg az, hogy 2 magyar ember is végzett az itteni egyetemen?
Netán az, hogy több, mint 100 Koreai egyetemista harcolt a magyarok oldalán 1956-ban?
Szilágyi Erzsébet, a masszőr története nem rémlik véletlenül? (Mondjuk azóta már sok minden változott idekint)
Az rémlik, hogy van idekint Sariwŏn városában egy kórház ami Rákosi nevét viselte, bár mára már "Magyar Kórház" a neve? (Szó szerint. Nincs átfordítva. A helyiek ugyanúgy mondják ki, mint ahogy mi.)
2009-ben turistaként sikerült megismernem egy Koreai lány Kínában, aki szintén turistaként volt ott. Akkor még megtehette, mert igencsak magas a rangja, viszont 2010-ig nem ismerte senki!
Még akkor megadta a módszereket, amivel tartani tudjuk a kapcsolatot (főleg miután megtudta, hogy nekem tetszik ez az ország).
Ő intézett el nekem mindent.
Kim Yo-Jong dongmu elég sok dolgot tett nekem könnyebbé és veszélymentessé.
K. N.
Adatbázis rendszermérnök
Netto 520 + cafeteria
24
Légy olyan cuki, és ne hozd magad továbbra is olyan kvakínos helyzetbe, hogy el betűhiányos elütést megpróbálsz nagy arccal javítgatni, majd leírod, hogy "Koreai".
Idióta.
24-es válaszoló, nem, te biztosan nem vagy nyelvtannáci, "Koreai" barátom.
Ami a rágott koncoddal ellentétben, ami betűhiányos elütés, ordas, általános iskolai helyesírási hiba.
Igen, persze, mert már nem élsz Magyarországon, persze .... Nos, más sem. Tátott szájjal a phalloserdőbe ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!