Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Penzugyi teruleten dolgozók....

Penzugyi teruleten dolgozók. Ti mennyit kerestek? Milyen munkakörben?

Figyelt kérdés
En egy Takarekszovetkezetben dolgozom es brutto 250,amit kevésnek találok,plane majdnem 10 ev utan...ja es Nyugat- Magyarországon.
2016. máj. 29. 08:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy egy takarékban ennyit is kapsz. Én diplomás minimálbérért dolgozok takarékban, és még azok a kirendeltségi dolgozók is minimálbért kapnak, akik 20+ éve ott dolgoznak.
2016. máj. 29. 08:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mit dolgozol, amikor két éve takarékban dolgoztam, akkor a fióki dolgozok bruttó 200 körül kaptak, a fiókvezetők 250 körül, a központi dolgozóknál nagyon nagy szórás volt 200-600 ezer Ft között mozgott a bérünk. Most egy nagy banknál vagyok értéktáros és főpénztáros, így a fizetésem bruttó 350-400 ezer Ft. De egy barátnőm pl egy másik takarékban fiókvezető, ő bruttó 200 ezret kap, most tölti a felmondását, mert többet nem voltak hajlandók fizetni neki. Szinte nyugat-magyarországi példák.
2016. máj. 29. 09:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a haverom 90-et kap önkormányzatnál 5 év után
2016. máj. 29. 10:15
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom mi a munkád, de ha fiókvezető vagy, akkor kevés, ha ügyintéző, akkor viszonylag jó bér.
2016. máj. 29. 10:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Kozponti dolgozo vagyok
2016. máj. 29. 21:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Es jutalekunk nincs,a kirendeltségeken van.
2016. máj. 29. 21:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Eleg nagy a szórás akkor. Erdekelne h. a nagyobb bankokban mennyi a fizetes. Egy valaszt mar kaptam,de hatha ir meg valaki. Sajnos nalunk sem akarnak tobbet adni. Viszont fiatal vagyok meg innen nyugdíjba menni. 😊 Nalunk is egyebkent hasonlóan nagy a szórás a központi fizikát illetoen,amennyire én tudom.😊
2016. máj. 29. 21:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Fizikát - fizukat 😂
2016. máj. 29. 21:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Központban is van ezerféle munka. Nálunk volt asszisztens, aki postára járt, iktatott, ügyfeleket fogadott, szabályzatokat formázta, lóti-futi dolgokat intézett, ő kapott bruttó 200 ezret. Volt girokezelő, aki 300 ezret kapott. Volt, aki a hitelek utolsó ellenőrzését végezte és folyósította őket, ő kapott 350 ezret. Volt aki a kiemelt ügyfelekkel tárgyalt, előterjesztette a nagy hiteleket, emellett nagyon dekoratív volt hatalmas mellekkel és a főnököt is szívesen kényeztette, ő kapott 600 ezret. Ugyanilyen munkakörben főnök kényeztetés nélkül és kevésbé dekoratív megjelenéssel pl egy másik kolléganő már "csak" 400 ezret kapott. Az igazi érdekesség a rendszergazda vokt, aki éjt nappallá téve dolgozott és így is csak 250 kapott, sohasem értettük miért, de mivel annyi pénze van a családja révén, hogy csak hobbiból dolgozik, így nem érdekelte sohasem, hogy ennyi csak a fizetése. De volt befektetési területen dolgozó kolléga, aki egyedül viszi három ember munkáját és ő is csak bruttó 300 ezret kapott. Tudják róla, hogy lojális, nem megy máshova, így nem emelnek neki fizetést. A fizetés rengeteg mindentől függ, nem csak az eltöltött évektől, tudástól. Én nagyon sokat beszélgettem a volt főnökömmel erről is, és érdekes volt hallani, hogy egy munkaadó agya hogyan jár, mi alapján hoznak döntést fizetés ügyben. Jó volt ez arra, hogy az új helyemen pofátlanul magas bért tudjak kiharcolni, már csak arra kell figyelnem, hogy a kollégáim meg ne tudják, hogy én már akkor többet kerestem, amikor egy hónapja voltam ott mint ők, akik közül valaki már 20 éve. Újként egyébként könnyebb magasabb fizetést kapni, mint ott dolgozóként fizetésemelést elérni.
2016. máj. 29. 21:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Vidéken nagy bankban valószínűleg csak ügyintézői, pénztárosi munkát fogsz kapni. Ami hatalmas váltás a központi meló után és az esetek döntő többségében szívás. Egyébként ilyen munkakörben a fizu általában bruttó 200-300 ezer Ft körül van, nálunk pl hivatalosan bruttó 250 a felső határ,erre jönnek rá a jutalékok és a többi. Én a helyedben nem váltanék ügyfeles állásra. Én is csak azért nem váltok most már, mert babát szeretnénk újra és ahhoz ez a fizu szuper, aztán utána már nem idejönnék vissza dolgozni.

Kettes voktam

2016. máj. 29. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!