Miért ekézik, aki elégedetlen a munkájával, fizetésével, reményvesztett, nem olyan tehetséges, büfészakot végzett stb?
Nem úgy működik, hogy amennyiben nem tetszik a munkánk, csettintünk és lesz jobb.
Csettintünk és elvégzünk egy ezredik tanfolyamot, amivel immáron lesz munkánk.
Kiszipolyozó munka mellett 90-es IQ-val otthon megtanulunk programozni egyedül.
Nem mindenkinek jó a nyelvérzéke.
Vannak Aspergeresek, különböző személyiségzavarokban szenvedők, testi gondokkal rendelkezők, súlyosan önbizalomhiányosak....
#18: hiába esik jól a panaszkodás, vagy ha nem is az, akkor a "rossz dolog leírása és az ehhez kapcsolatos érzelmek feltárása". Minél többet gyakorolja az ember, annál inkább eltávolodnak tőle az emberek, hiszen a rosszból nem kérünk!!44 Aztán akinek az segít, hogy kimondja magából, akár 372827szor, az szív, mert már lassan mindenki elmenekül tőle.
Kettes ponttal egyetértek. Aki 100 cm, többet kell nyújtozkodnia a következő polcig, mint annak, aki 170 cm.
"Most nem sirán... Panaskodás, hanem ténymegállapítás."- mintha én írtam volna. :D Hiába írja le az ember a tényt(az is tény, ha rosszul érzi magát), jön az, hogy: rossz?igen.Akkor:panaszkodás!!44444Tartsd meg magadnak!!!444négynégy
"Egy 18 éves lássa át az álláspiacot, a képességeit ( még azt se tudja, mire kell képesnek lennie, de várjuk el tőle, hogy meg tudja ítélni) és ezek alapján akár olyan helyett, ami érdekli, válasszon olyat, ami nem, a jövője érdekében."
Aztán szépen utálja meg magát is akár, mert csak a pénz számított...Alapból másként vagyok ezzel kapcsolatban- nem vagyok olyan, aki akár f*s munkával is, de hajtja magát, akár napi 12-16 órával is, csak azért, hogy legyen pénze, meg még több pénze. A többség(?) meg ilyen, merthogy család, mert gyerek, mert kocsi, meg anyámkínja.
32 óra után baja van? Jó, akkor jöjjön hozzánk. Volt itt finom 12 óra egymás után 5 napon át, aztáán bonuszként megfelelve 8 óra. Mindössze 68 órácska, a 32
~212%a.(Remélem jól számoltam.)
Ezt bírni kell? Fiatalként megkapja az ember, hogy bírnia kell az éjszakázást, a 12 órát, a szinte-semmi-alvást(kevesebb,mint 6 óra alvás, de talán még 4nél kevesebb alvást is.).
Tudod kérdező, a többség dönt(és szava számít), a kevesebb-ség meg szívés elfogad.Te a kisebbségben vagy, így nehezebben leszel megértve és annál jobban lehurrogva, amiért különbözöl.
Kérdező, ne a gyakoris válaszokból indulj ki! Akik ide írnak 99%-ban trollok és semmi másért nem válaszolnak, kizárólag azért, hogy a saját lelki nyomorukat kiélhessék másokon!
Amikor itt mindenki "keményen tanult meg küzdött" és így lett "14 évesen mérnök, orvos informatikus, jogász stb"...
Kamu az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!