Meddig tart ez a jó világ?
Figyelt kérdés
Munkaerőhiány , nőnek a bérek, no a kiskereskedelem szárnyal az építőipar stb. Ezt a vak is látja, de meddig tart?2018. szept. 25. 21:15
2/8 anonim válasza:
várj megnézem a kristálygömbben
2019.06.23 13. óra 22 perc
3/8 anonim válasza:
Amíg Orbán marad hatalmon, addig.
4/8 anonim válasza:
Szerintem sokan érezzük, hogy ez nem természetes. Minden eus támogatásból és adóból épül túlárazva, bár azért van saját beruházás is szerencsére, de nem az a húzóerő. Viszont a károgókat sem szeretem, mindig van valahogy, nem kell állandóan pánikolni. Úgy gondolom lesz valamekkora visszaesés, de lehet majd boldogulni.
5/8 anonim válasza:
Már most is volt visszaesés, mert nem jöttek időben az EU ingyenpénzek
6/8 anonim válasza:
Amikor a magyar ember boldogul valahogy, annak mindig más magyar emberek látják kárát...
7/8 anonim válasza:
Munkaerőhiány van, mert sok helyen nem hajlandóak megfizetni az embereket, vagy aki képzett inkább lelép külföldre. De a képzésekkel is sokszor baj van. Ehhez képest baromi sok munkanélküli van, csak sokan feketéznek vagy be se jelentkeznek,illetve sok a tanulatlan ember.
A bérek nőnek, én is örülök neki, annak viszont nem, hogy minden más is drágul, tehát majdnem ugyanott vagyok, mint az emelés előtt.
Az építőipar száguld, itt is építenek egy csomó új társasházat, de nem tudom kinek, mert az emberek jó része még mindig minimális szinten él. Aztán majd megint kipukkad az ingatlan meg a hitel lufi, és megint ott lesz a sok elszegényedő ember.
8/8 anonim válasza:
Jó világ? Hol? Svájcban? Norvégiában? Vagy melyik országra, helyre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!