Két számjegyű béremelés a köz és versenyszférában idén is? Mert akkor tavaly is volt?
Olvasom a szakportálon a cikket és agyam eldobom:
A munkaerőhiány alkupozícióba hozta a munkavállalókat
Várhatóan jövőre is átlagosan két számjegyű béremelés jöhet mind a versenyszféra, mind az állami szektor cégeinél. A munkaerő megtartása elsődleges szemponttá vált, ráadásul a fluktuáció sok területen már a rendkívüli bérrendezést is kikényszeríti.
Tehát akkor.
2 számjegyű béremelés a verseny és a közszférában is. Vagyis mindenütt ha itt van az ember ha ott akkor is.
Idén is.... vagyis tavaly is volt? Hát ha idén is, akkor tavaly is kellett lennie.
De akkor tessék mondani hogy lehet hogy ezt én nem vettem észre se idén se tavaly se azelőtt se azelőtt? 2012ben kaptam utoljára emelést, annak 6 éve azóta egy fillért se.
Hol élnek ezek mit szednek akik ilyen cikkeket leírnak??? Hol emelnek 2 számjegyűt évről évre???
És ahol NULLÁT emelnek 6 év alatt az akkor micsoda???
"Mikor fogod felkötni magad?"
És az neked miért lenne jó hm? Mert akkor nem írnék ide többet??
Vagy miért?
Fegyvert tartanak a fejedhez hogy olvasd és válaszolj? nem.
Akkor? nem tetszik? Unod? Nosza ki tart itt? Senki. Saját magad döntesz úgy hogy olvasod válaszolsz. Akkor?
így kezdődik a cikk: "A munkaerőhiány alkupozícióba hozta a munkavállalókat"
Kérdésem: hol és milyen alkupozícióm van speciel nekem-meg az összes ezen a területen dolgozónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!