Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Béremelés btto 2000 FT? 4 év...

Béremelés btto 2000 FT? 4 év után?

Figyelt kérdés

Munkahelyünkön megkaptuk az „ígért“ béremelést. A cég 2014 óta ígérget hogy emel, semmit se emelt.

Majd megígérte hogy 18-01-01-el emel. Nem emelt. Mivel kb lincshangulat lett mostanra, most emelt.

Figyelem.

Bér ápr 30-ig btto 145.000 egységesen.

Bér máj 1-től 147.000....

Btoo 2000 az emelés.

Mo jobban teljesít. Ugye?

2018. ápr. 26. 07:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Mégis nyert 2/3-al ez van ezt kell szeretni.
2018. ápr. 26. 08:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a céget és keress másikat, erről nem csak Mo tehet hanem a csodás céged is, nem muszály ott dolgozni, neekm ha nem tetszik valami veszem a kalapom és pápá
2018. ápr. 26. 08:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük azzal, hogy ezek szerint ez nem teljes munkaidős állás vagy minimálbéres(szakképzetlen munkavállalóknak).

A 2.000 Ft-os emelés nagyon kevés, azonban ha tudnál váltani, akkor szerintem már rég megtetted volna.

Talán csoportos sztrájkkal lehet elérni valamit.

2018. ápr. 26. 08:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

#1: senki nem mondta, hogy közszféra... egy magáncégben adott fizetést meg szerencsére nem a kormány határozza meg.

Kérdező, a kötelező válasz ilyenkor az, hogy ott kell hagyni a helyet egy jobbanfizetőért. Amíg megcsináljátok a munkát ennyiért is, addig jogosan gondolja a munkaadó, hogy felesleges emelni.

2018. ápr. 26. 08:53
 5/17 A kérdező kommentje:

"Amíg megcsináljátok a munkát ennyiért is, addig jogosan gondolja a munkaadó, hogy felesleges emelni."

Amíg választhatok hogy vagy ez vagy a semmi 0 ft-ért vagy a közmunka még ennyiért se addig... addig ez van.

Persze mehetek egy házzal arrébb hasonló trógermelóba ugyanennyiért.

Hívtak már több helyre de btto 140-nél többet sehol se adnak és ez legalább 10 percre van és nem a város alfelén.

2018. ápr. 26. 09:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Képezd magad, keress ezerrel, mindig van jobb, hidd el, csak nem szabad beletespedni, huh nem nicns jó diplomám, nem tudok semmit stb... dehogynem tudsz, képezd magad keress ezerrel, nem hagyd hogy egy ilyen sz. hely letörjön... nemt udom melyik városban vagy, mi a végzettséged
2018. ápr. 26. 09:26
 7/17 A kérdező kommentje:

Van egy olyan paraméterem nekem ami felülírja a végzettség lakhely tapasztalat paramétereket.

Életkor: 45+.

Ez elég? Mert eddig ez bármely helyen elég volt ahova jelentkeztem ahhoz hogy kb szóba se álljanak velem.

2018. ápr. 26. 09:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Munkaerőhiány van... nem tudom melyik városban vagy, gondolom vidéken vagy, egy keresést megér, regisztrálj a professionra, készíts önéletrajzot és jelentkezz, az ingyen van
2018. ápr. 26. 09:31
 9/17 A kérdező kommentje:

Ezeken én mind túlvagyok. Munkaerőhiány van igen. Lám kapásból csak idén 18ban vagy 10 helyre mehettem volna.Na de mennyiért? mert 140bttnál egy forinttal se többet sehol.

Munkaerőhiány az van de fizetni sehol se akarnak.

2018. ápr. 26. 09:33
 10/17 anonim ***** válasza:
nem tudom én nagyon nem ezt tapasztalom kb 2 szerese lett a fizum 1,5 év alatt.. mondjuk igen az főváros
2018. ápr. 26. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!