Béremelés btto 2000 FT? 4 év után?
Munkahelyünkön megkaptuk az „ígért“ béremelést. A cég 2014 óta ígérget hogy emel, semmit se emelt.
Majd megígérte hogy 18-01-01-el emel. Nem emelt. Mivel kb lincshangulat lett mostanra, most emelt.
Figyelem.
Bér ápr 30-ig btto 145.000 egységesen.
Bér máj 1-től 147.000....
Btoo 2000 az emelés.
Mo jobban teljesít. Ugye?
Az én ismerősöm fővárosi állami alkalmazott diplomás és bértáblás és a bértáblához 2009 óta nem nyúltak hozzá (MÁK dolgozó).
Lassan 10 éve petákot se emeltek és főváros és diploma stb.
És mit tud tenni ? Semmit.
Hova kell diplomával és tizenév államig-ban eltöltött pályával? Sehova max az államig-be ....
Kinyílik a világ de nem egy lassan 50-es nőnek.
Annak már nem nyílik ki a világ az ő vonata mér elment,
És ha nyelvet is tudna mire menne vele? Menjen ki az angolokhoz aztán minek? Mosogatni 50 évesen?
Ő már nem fog menő diplomát közgáz jog stb letenni. De ha le is tenne, láttam én már jogász diplomával közmunkázni embert.
"Mondjuk elmehet egy SSc be dolgozni, "
Na ne. 35 éves szintén ismerőst nem veszek már fel sscbe, nem 50-es nőt.
Miért kellett volna többet emelnie a cégnek?
Így is többet fizet, mint a többi hely a bruttó 140el, ergo nem fogtok elmenni máshova. A cégnek pedig pontosan ez a cèja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!