Mi az a hazugság, hogy a felsőfokú végzettséggel (diplomával) rendelkező emberek nem tudnak elhelyezkedni vagy csak nehezen?
Én az ország 2 különböző megyéjében is dolgoztam már.Még sohasem láttam olyat,hogy diplomásnak nincs állás vagy kénytelen droid munkát végezni egy gyártósoron.
A jó állásokhoz mind műszaki vagy gazdasági diploma a beugró.Nekem az utóbbi van, plusz van hozzá MSC-m is.
A gazdasági diplomás, egyesek szerint sok van, ennek ellenére, amikor én állás váltás küszöbén voltam és nyilvánossá tettem az önéletrajzomat, meg megindítottam a pályázásokat, nem kevés ajánlatot kaptam egészen korrekt fizetéssel.
Egy közgazdász, mérnök végzettségű embert sem ismerek, aki nem talált munkát és valami "rangon aluli" munkát kell csinálnia.
Olyat viszont igen,hogy először csak középfokú végzettséget követelő állásba vették fel és csak később került át diplomás pozícióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!