Pályakezdőként van olyan állás jelenleg, ahol el lehet érni havi bruttó 5-600ezer forint körüli fizetést?
Az hogy nem lehet villamosmérnökként elérni azt erősen vitatnám.
Budapesten, felsőfokú angollal, multinál, beágyazott fejlesztőként nagyjából ennyi a kezdő fizetés.
aktuárius, bruttó 450-500 körül lehet keresni pályakezdőként is, egy képzés van jelenleg (elte+bce közös)
bme gazdinfó után
corvinus vezszerv, pü msc után is lehet ennyit kérni, ha szerencsés az illető, és nem csak melegedni járt be egy 3-as körüli gpa-val, hanem kihasznált minden lehetőséget
biztos van több lehetőség, ezek amikről hallottam, informatikusok 360 körül kapnak kezdésként szerintem is, de msc-vel ez is simán ugorhat egy százast, bár a bsc+2 év gyakorlati tapasztalat után ugyan ez a helyzet...
"Az IT szakmában vannak olyan cégek akik bruttó 700-800 ezer forintot is fizetnek egy pályakezdőnek, csak ahhoz annyit is kell tudni"
Ez így van, csak szerintem mire ilyen tudása lesz valakinek addigra ritkán pályakezdő. Mivel tized ekkora tudással is kapsz bruttó 3-400 ezret.
#15 ezen a válaszon most mi a 0%? normálisan, segítő szándékkal, tényekkel alátámasztva válaszoltam.
Arról meg nem tehetek, ha valaki a szart kapargatja, és ide jár frusztráltságában lepontozgatni. Változtass az életeden, ha ennyire zavar más jó fizetése, ne irigykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!