Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet nagyobb városban...

Hogyan lehet nagyobb városban munkát keresni? Előbb elköltözök vagy munkát kell találni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 20. 13:45
 1/8 anonim válasza:
Én előbb munkát keresnék. Nehogy belefuss olyanba, hogy hónapokig nem találsz, és addig is fizetni kell az albit.
2018. szept. 20. 14:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Tegyük fel Budapesten keresek állást, de onnan messze élek, akkor is csak akkor keressek albérletet ha állást találtam?
2018. szept. 20. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs munkád miből fizeted az albérletet? Muszáj előbb munkának lenni, mert lehet olyan, hogy hónapokig nem találsz munkát.
2018. szept. 20. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Én pont Pestről akarok Kecskemétre költözni csak nem tudom hogy elöbb munkát keressek vagy albit mert napi 160 km bejárás elég necces + benzinköltség + utána munkaidőn kivul albit keresi se egyszerű
2018. szept. 20. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Merem allitani, hogy Pesten 1het alatt talalsz egesz jo fizeto allast (nyilvan dolgozni azt kell).

Van ismerosom aki nem talalt fel evig, csak a netet bujta ("egyfolytaban, ejjel nappal,nem hivtak vissza, most megse kell nekik ember...")

En azt csinaltam, hogy az oneletrajzom kinyomtattam 100peldanyban es setalgattam, ami megtetszett oda beadtam (kavezo, epitkezes, strand... ) vegul szinte mindenhonnan visszahivtak, egy varosnezo hajo lett vegul a kedvenc.

Lass csodat ismerosnek is lett pikk pakk meloja.

2018. szept. 20. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem előbb munkát keress és utána költözz csak! Valamiből fizetni kell az albérletet!

Bár a mai napig nem értem, hogy a fracba és miből lehet kifizetni 100+ ezer Ft-os albérleteket. Azért annyival nem magasabbak a fizetések, a legtöbb ember pedig nem gyakorikerdesek.hu tipikus "mérnökorvosinformatikusrendszergazdaprogramozóistencsszár", hogy milliós fizetése legyen.

2018. szept. 20. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne hallgass az előző válaszolókra! Soha nem fognak felvenni, ha 200 kilométerre van a lakhelyed Budapestről és leszarják ha azt mondod, kiveszel egy szobát, ha felvesznek. Én egy évig prostituált voltam Budapesten és előtte 50 sikertelen állásinterjúm volt, lám sose vettek fel, amikor már ott voltam, akkor meg felvettek negyedikre.
2018. szept. 20. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:

7es

Egy ceg nem azt nezi, hogy hol laksz, sot azt sem hogy mennyit kell neked fizetni (igazatok van, eladokent nem adnak havi 1milliot.. Sot van olyan ceg is ami arra megy, hogy minnel kevesebbet kelljen adni az embereinek), azt nezi mit tudsz hozzatenni a ceghez, ezert van az interju, vannak cegek akik tudjak ki kell neki es nem akarjak huzni a sajat es a te idod.

Nagyon nehez megfelelo embert talalni, lehet hogy van eretsegi meg minden papir, sot meg erosen tulkepzett is, ha latjak, hogy nem azonos a gondolkodas modotok.

Biztos van az lapnak masik fele is.

2018. szept. 20. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!