Régi emberek béremelésére nincs keret, de az újakat
többért veszik fel mint amit a régiek emelve kapnának?
Valaki ezt érti?
Figyelt kérdés
Valaki homályosítson már fel. Cég, ahol a régi gárda évek óta semmi emelést nem kapott, és nagyon paprikás a helyzet. Min 10%os fejleztést kérnének a régiek, de semmit se kapnak mert nincs rá keret.
Ezért a régiek egymás után húznak el felmondanak, és veszik fel helyettük a pályakezdő semmihez se értő újakat, akik a saját seggüket is csak térképpel találják meg és 2 másik embert kell egy új mellé beállítani hogy egyáltalán dolgozni tudjon.
És ami a nonszensz az újnak kapásból több bért adnak mint amit egy régi emelve kapna-már ha kapna a régi emelést.
A régiek harcolnak 10%-ért de nem kapnak semmit, az új meg beesik az utcáról és eleve többet kap mint a régi bér +10%???
Nincs keret a régiek emelésére de az újak kapásból több bérére meg van keret? Ez hogy van?
Ha én lennék a vezető biztosan csökkentené a fizetésed, úgyis ott maradsz hiszen semmi más lehetőséged nincs
2018. szept. 17. 18:50
22/30 A kérdező kommentje:
ja.... es aztan veletlenul a millios tolgyfalemezek a fureszgepbe kerulnenek.... volt ma ra pelda a hulye fonok azota se tudja ki volt...csak rajta kivul mindenki. hat igy vagyunk
2018. szept. 17. 19:23
23/30 anonim válasza:
Én biztos levennek egy 20%ot a fizetésedbol, meg jól bekameraznam a helyet, azt ha megint ilyen vicces fiú vagy már fizettenem is ki veled... Amúgy nem tudom mit vártok, meg károsítják a munka adót és így akarsz fizetésemelést, én simán levinnem a minimálbért a fizudat. Az újakat meg olyan bruttó 300-350re vennem fel, többet érnek mint azok akik megkarositanak engem... Te meg úgyse fogsz váltani más munkakört úgyse tudnál ellatni
2018. szept. 17. 20:26
24/30 A kérdező kommentje:
bekameraznad?? hat lehet. de van egy gond. az penzbe kerul. es hat ugye.... nem folytatom. a brutto 350 meg hat.... ugyanaz. pofazni azt lehet na de allod is a cehhet? na ezert csak pofazas. 350 persze... es ki allja? mert az itteni vezetes mar a brutto 200tol is hanyattvagja magat...
2018. szept. 17. 20:44
25/30 anonim válasza:
Ezért mondom, minimálbér nektek
2018. szept. 17. 21:14
26/30 anonim válasza:
De ha asztalos vagy és értesz hozzá akkor miért nem vállalkozol?! Sokszorosan többet keresnel!
2018. szept. 17. 21:25
27/30 A kérdező kommentje:
voltam vallalkozo kosz soha tobbet meg ha 10x annyit keresek akkor se. vallalkozokent nem volt se ejjelem se nappalom se hetvegem. igy alkalmazottkent van egy fx munkaidom az letelik es megszunik a vilag.
2018. szept. 18. 05:50
28/30 anonim válasza:
Akkor még mi a francot hisztizel?
2018. szept. 18. 06:40
29/30 A kérdező kommentje:
Én semmi hisztit nem látok RÉSZEMRŐL.
Más részéről viszont igen. Miért engem kérdezel? Kérdezd pl magadat hogy "miért hisztizel"?
2018. szept. 18. 06:57
30/30 anonim válasza:
De hát pont hogy magadnak osztanád be az időd. Dönthetsz, hogy vállalsz egy munkát vagy nem, mert már eleget kerestél a hónapban. Szabad lehetnél és még jól is kereshetsz. Iszonyú pénzeket elkérnek egy egyedi méretezésű konyha bútorért például, szóval biztosan lenne pénzed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!