Mennyit keres egy pályakezdő építészmérnök?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz elhelyezkedni?Számít a diploma?(Hogy milyen egyetemen szerezted)
Hogyan lehet befutni?
2018. aug. 31. 14:43
1/7 anonim válasza:
Tulkepzes van beloluk, ha csak nincs jo kapcsolati toked, mindegy milyen diplomad van, fizetetlen gyakornoksag utan orulhetsz majd a berminimumnak is.
3/7 anonim válasza:
Nagyon könnyű ha beszélsz nyelvet. Budapesten bruttó 450-500 körül van a kezdő fizetés.
Vidéken multinál, T1 autóiparban (Audi, Bosch, Conti stbstb.) bruttó 400.
Egyéb gyár bruttó 350.
Hoki magyar cégeknél garantált bérminimum se kizárt.
4/7 anonim válasza:
Utolsó, az a gépész, nem építész fizetés. Az építészek ennél sokkal kevesebbet kapnak.
5/7 anonim válasza:
szerintem az építészek keresnek a legkevesebbet a mérnökök közül (kezdők). Egy kezdő építész ha elmegy kivitelezésbe, előfordulhat hogy ő fog a legkevesebbet keresni az adott cégnél. Már a segédmunkások is nettó 1000 forintot órabérben vannak.
6/7 anonim válasza:
Pályakezdő építészmérnökként önkormányzatnál nettó 140.000-et kaptam, elmentem kivitelező céghez, ott nettó 200-at kapok, de cserébe heti 45 órát dolgozok, és rohadt stresszes. Tervezőként valahol a kettő között félúton lenne a fizetés, szintén heti 45-50 óra munkával...
7/7 anonim válasza:
Ja és a kőművesek többet keresnek, mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!