Mit tegyek ha utálok bejárni a munkahelyemre? (Kifejtes lent)
Tudasd magaddal miért vagy ott(amiket leirtal) . Ne számold az időt mert lassabban fog telni az idő. Gondolj rá, hogy, már ennyi időt kibirtál itt, akkor a maradékot is kibírod. Gondolj arra, hogy más helyen lehet rosszabb lenne, megint megismerni mindent és mindenkit.
Legyen a szemed előtt, hogy miért vagy ott, mi a célod vele.
Nekem is ez segít, enis utálom a munkahelyem, sőt a munkám is, de ezek segítenek.
Miért utálod? Mert unalmas, nincs mit csinálni? Vagy más ok?
Előző helyemet szívből gyűlöltem az utolsó 1 évben. Muszáj volt ott maradni a lakásvásárlásunk és -hitelünk miatt.
Alig volt dolgom. Ami volt, azzal gyorsan végeztem.
Hobbimmal foglalkoztam a maradék időben, vagy szakirodalmat olvastam (irodai meló).
A főnököm is utáltam. Ő engem jobban (pedig az utolsó hétig mintadolgozó voltam - csak "kár" hogy nő, ő meg utálja a nőket). Megkeserítette az életem, semmit em hitt el nekem, mindent megkérdőjelezett, belekötött, lenézően beszélt hozzám.
Munkatársaim biorobotok voltak. Igyekeztem barátkozni, de.... nem ment velük. Pedig szuper szociális vagyok.
Enyhén depis lettem és oda lett a magabiztosságom ezek miatt. Gyűlöltem benn lenni, minden reggel mantráztam magamnak, hogy ezt a lakás miatt teszem... Öröm volt végre a felmondásom tölteni amikor tényleg nem kellett semmit csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!