Van lehetőségem korrigálni a fizetési igényemet?
Közvetlen megkeresett egy nagy multinacionális vállalat recruiter-e, egy álláslehetőség kapcsán. A telefonos beszélgetésünk során, rákérdezett a bérigényemre.
Bruttó 100 ezer forintos sávot adtam meg. Közben rádöbbentem, hogy lehet, hogy ez komolytalannak hangzott és arra is rájöttem, hogy az alsó határt is feltornázhattam volna egy egészségesebb számra. Kérdésem, hogy szerintetek adódik-e még lehetőségem a kiválasztási folyamat során korrigálni bérigényemet, vagy fel fogják-e tenni még nekem ezt a kérdést esetleg a személyes interjún? Időközben már rájöttem, hogy ha adódna lehetőség akkor már a korábban említett bársávon belül egy konkrét összeget mondanék. Félek, hogy csak a minimumot lennének hajlandóak megadni a rosszul meggondolt bérsávomból.
Bocsánat, bruttó 100 ezer forintos sávot adtam meg.
(Alsó érték X, felső érték X+100ezer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!