Egy multin belül mennyire lesz lehetőségem pozíciót váltani, ha én most csak azért vállaltam el az egyiket, mert az volt üres?
Figyelt kérdés
Hr-es pozíciót vállaltam el. Ami valljuk be,kicsit fura szitu lesz..... szakmai gyakorlatra 3 hónapra,de azután én szeretném másik pozícióban kipróbálni magam és beletanulni.2018. jún. 19. 22:59
1/3 anonim válasza:
szakma gyak után nagy esélyel úgyis kivágnak utána meg szabad a gazda
2/3 A kérdező kommentje:
miért vágnának ki?
2018. jún. 19. 23:08
3/3 anonim válasza:
Szerintem multin belől könnyebb, mert lehet ismeretségeket, kapcsolatokat építeni, infót szerezni, hogy a kiszemelt munkakörhöz milyen szakmai végzettség, vagy egyéb ismeret szükséges, hol-ki az, aki az adott terület főnöke, azzal közelebbi barátságot kötni. Közben kitapasztalod, hogy ott azon a részen milyen a légkör, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!