Munkáltatót semmiféle kártérítési kötelezettség nem terheli ha aug 22-én kaptam meg a júliusi béremet?
Ez így működik? Júliusi bért legkésőbb aug 10-ig oda kellett volna adnia, ma, aug 22-én kaptuk meg.
És ezzel a téma az ügy lezárva? Késett majnem két hetet magyarázat semmi, így van és kész-és ezzel a tém a zárva? Megteszi mert megteheti és ennyi?
Azt csinál amit csak akar?
Akár fel is mondhatsz azonnali hatállyal, mert a munkáltató szerződést szegett.
Vagy mit szeretnél? Wellness hétvégét kárpótlásként?
Nem magamat akarom fényezni, de volt egy helyem ahol,x is késve fizettek. Az első alkalommal mondtam üsse kő elnézem.
Majd jtt a második alkalom amikor nem csináltam botrányt nem kérdezősködtem, nem fenyegettem hatóságokkal csak simán felmondtam.
Prvátbna jött nyilvánosan válaszolok:
Az üzenet szövege: nem tennéd meg az emberiségnek azt a szívességet, hogy felmászol egy hídra és leugrasz?
Válaszom: nem.
Elegendő válasz?
Sokan kérdezték már meddig akarom még ezt csinálni ? kérdések kiírása...
sokszor meg is válaszoltam. Addig amíg a munkáltatóm, lop csal a munkavállalói kárárra, addig.
Ha ő abbahagyja majd én is.
De mivel ő előbb hagyja abba a levegővételt mint a lopást-csalást így még jóóóóóóóóó darabig maradok.
És azzal, hogy pár naponta megborul az agyad és sorban írod ki az ugyanolyan kérdéseket, majd 2-3 válaszonként elmagyarázod, hogy "jajjdehát nincsen semmi megódás, hát eztet kell csinááni", rá tudod venni a munkáltatódat arra, hogy kifizesse a béredet?
Csak mert ha nem, akkor szerintem felesleges csépelni a billentyűzetet, az erre fordított energiát hasznosabban is eltöltheted, te szánalmas kretén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!