Ha a munkaügyi központ küld egy csoportos állásajánlatos tájékoztatós behívót az mit szokott takarni?
Figyelt kérdés
A munkaügyi kirendeltségébe kellesz mennem tájékoztatóra a kérdés meg lényegében az lenne, hogy a közmunkán kívül milyen állásokról szoktak tájékoztatni? Nem életbevágó, csak a tanulmányaim miatt vagyok még benne az álláskeresői nyilvántartásban, hogy kedvezményben részesülhessek egy magánúton finanszírozott OKJ tanfolyamon. A munkaügyitől már nem jár semmi támogatás, csak egy szintén OKJ tanfolyam miatt regisztráltam korábban, amit elvégeztem. Ha rám is sóznák az állást és én úgysem fogadom el egyből törölnek? Olvastam olyat, hogy csak a megfelelő állást vagyok amúgy is köteles elfogadni, szóval ameddig tanulok és csak megjelenek az időpontokban, de nem fogadok el semmit abból lesz valami, azon kívül, hogy rosszabb esetben törölnek és buktam a magánúton fizetett tanfolyamos kedvezményemet? Kérem ne essen nekem senki, hogy ingyenélő vagyok meg stb, mert amúgy se jár tőlük már semmi, csak tanulok még ezt-azt és a munka nem igazán összeegyeztethető így, csak ha végeztem a tanulmányaimmal.2018. márc. 27. 18:09
1/3 anonim válasza:
Call center. Behívnak annyi embert tájékoztatóra, amennyi csak befér a terembe és a töredékük fog csak ott dolgozni.
2/3 anonim válasza:
En voltam anno ket ilyenen: egyik katona toborzas volt, megerte elmenni es meghallgatni.
Masik segedmunkast keresett, tele volt az eloado terem c tipusuval, de sztem nem gyoztek meg senkit ott. :)
3/3 TappancsMancs válasza:
Én is voltam, 4 vagy 5 cégtől jöttek és általánosabb munkákat ajánlottak. Elmondták és utána szabad a vásár alapon mindenki ment ahhoz a céghez akiről bővebben akart tudni. Megjelenni kötelező, elfogadni természetesen nem. Voltak rendes munkák csak békásmegyer stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!