Mi számít jó fizetésnek?
9es ez nagyon gyenge én 2 millát keresek
11/f
Én havi 960 000 plusz céges autó plusz cafeteria plusz szolgalati lakas
13 l
Sok mindentől függ ez kedves kérdező!
1. Hol élsz? Az ország melyik részén?
Vidéken, főleg keleti, országrészben 200+ ezer nettó bér szerintem nagyon jónak számít, de még nyugaton is. Budapesten, ha albérletben kell laknod akkor talán elég, de félretenni nem fogsz tudni belőle.
2. Mik az igényeid? Beéred-e a minimálissal és az a célod, hogy a lehető legtöbb pénzt félretedd vagy akarsz közben normálisan élni is?
3. Milyen területen szeretnél dolgozni? Érettségivel simán felvesznek akármilyen gyárba szalag mellé. Sok helyen van lehetőség kizárólag hétvégi műszakot elvállalni. Kis túlórával akár 200 nettó is meglehet, de lehet, hogy több is.
Elözö válaszolo: Nézz körül a világban. Pl. Taegoncások is megkeresik a netto 260-260 ezret.
Akkor a 3,5 tonnás vezető soforok is napi 8 orában.
Elmész raktárba mondjuk ugyintézönek ott is megvan annyi.
Elmész könyvelönek netto.400ezerért keresnek embert.
És stb.
Körülnéztem a környéken, de még párom is csak 2 túlórával keres 2 műszakban, bónusszal targoncásként 260 ezret az Audi G80-ban. Anyagkönyvelőként 120 ezret kaptam egy multinál 3 műszakban.
Testvérem trénerként kapott 210 ezret szintén multinál és 10 évig ott dolgozott angol felsőfokú nyelvtudással.
Szintén multicégnél 3 éve br 920 ft-os órabért ajánlottak műszakvezető helyettesnek :D
Szóval nem tudom hol vannak ezek a netto 400 ezres - ha nettoról beszélünk egyáltalán - fizetések sima 8 órában, túlórák nélkül, ha a caffeteriát sem számoljuk bele. Győrben nincs az biztos (max az Audinál, ha vmilyen magasabb beosztásban vagy, nem pedig operátor). SMR-nél (folyamatos műszakban vagy 3 műszakban), Bos-nál, Veritasnál (D.kiliti), Melecs (Győr elektronikai cég), Katek (szintén Gy. és elektr.cég), Nolato (M.óvár) folyamatos műszak fröccsüzemben) stb. Nincs! De még a Trigonál sem kapod meg minőségellenőrként 3 műszakban túlórával sem! Nem mindegyiknél voltam, vhol csak áinterjúra mentem el, és ott közölték, mire lehet számítani. Jobb, ha ott dolgozókkal is beszélsz erről, nemcsak a hr-el, mivel volt, hogy szépen odaédesgették az embert és a próbaidő után láttam, hogy úgy volt kamu az egész hirdetés, ahogy nem szégyenlették. Van, ahol a caffeteriát is beleszámolják a br havi átlagfizuba, így próbálják magukat fényezni. Van, ahol folyamatosan azt dumálja a hr-es - vagy a jóég tudja milyen pozicíóban volt ott -, hogy ez 100%-ig bejelentett munkahely... Na, most már eleve ilyen dumával engem győz meg 2018-ban :D
Szóval, ha vkinek van konkrét tippje, hova érdemes Győr vagy M.óvár környékén állásra jelentkezni (a Leieren kívül, m ott tényleg meg lehet ennyit keresni, csak kocsi nélkül oda lehetetlen eljutni), ami ki is fizet netto(!) 400 ezret, annak imába foglalom a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!