Bruttó 180 olyan jó fizetésnek számít szakképzett munkakörben miközben kevesebbet nem is adhatna?
A munkáltató miért van úgy elszállva magától mert 180 bruttót ad? Szakképzett munkakörben ennél kevesebbet nem is adhat jogszerű keretek között.
Arról nem is beszélve hogy alig van emberük, tehát úgy tűnik az álláskeresők marhára nem kapkodnak a „szuperjó“ ajánlat után.
Ismerősöm nyomdában volt gépmester. Megtették velük azt hogy átminősítették őket gépmestert könyvkötőt mindenkit nyomdai kisegítőnek. És ugrott a szakmunkás bér.
Eredmény: 1 hónap alatt kicserélődött a teljes gárda. De a nyomda azóta is vígan működik.
" akkor is megcsinalnad"
????
nem mentem oda. Állásajánlat volt, köszöntem és eljöttem.
"Örülj neki, már csak 5 hónap és bruttó ~200-ra emelkedik a szakmin."
Marha jó, mivel épp most lett kifejtve h a munkáltatóm egy tollvonással kijátszhatja . Átminősít segédmunkásnak és máris meg se kell adni.
Vagy áttesz papíron 6 órába de ugyanúgy 8-at dolgoztat és máris csak 6ra fizeti ki az emeltet = még annyit se ad mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!