Közgazdászok! Mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Tisztán kíváncsiságból. Az oldalt böngésző közgazdászok, mennyi a fizetésetek (nettóban), hol dolgoztok, milyen pozícióban, hol végeztetek?:)
Kérlek flamet kerüljétek, csak simán érdekelne a dolog. Minden közgazdász végzettségű szakember érdekelne, akár IT-sebb vonalon elhelyezkedettek is.
2018. aug. 13. 12:29
11/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez valóban elég hihetetlen, de egy ilyen komment volt. Az összes többi, abszolút reális komment is le lett húzva.
2018. aug. 14. 17:37
12/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy itt gyakorin mindenki annyit keres, amennyit nem szégyell :) Valós infóért én fejvadászokat kérdeznék.
13/17 anonim válasza:
'Ha három év alatt nem érem el az egymillió nettót akkor irány külföld'...én nem akarlak elkeseríteni se lebeszélni, de külföldön az egymillióból nem lesz olyan életszínvonalad se mint itt 600ezerből. Egy olyan lakás ami Budapesten 130ezer mondjuk havonta az simán 400-500ezer egy nyugati nagyvárosban. Plusz kaya is 2-3x annyi. Persze ezt nem szokás átgondolni csak azt hogy az ííín onokám 400ezerert moshogat londonban és ájfónja van meg száund bérlete.
14/17 anonim válasza:
"én nem akarlak elkeseríteni se lebeszélni, de külföldön az egymillióból nem lesz olyan életszínvonalad se mint itt 600ezerből."
Nyilván arányosítva gondoltam. A jelenlegi szintemen Svájcban vagy Angliában kb 1,3-1,6 milliót keresnék havonta. Ha viszont itthon el tudom érni az egy milliót, maradok.
15/17 anonim válasza:
Itt is csak azok pontoznak le akik 150 nettóért robotolnak:D
16/17 anonim válasza:
170 ezer nettó + negyedéves jutalom 20 ezer kb, év végén 100.000 Ft készpénzben. Nőnapra kapunk még 10.000 Ft-ot. Év végén ajándékcsomagot. Cafetéria nincs. Vidéken dolgozok egy cégnél, pénzügyi ügyintéző vagyok, de könyvelési feladatokat is ellátok részben. Debrecenbe végeztem gazdmenen.
17/17 anonim válasza:
netto 400K + cafeteria és céges mobil, senior controlling analyst, kodolányiról van gazd.men. diplomám, összesen 5 év tapasztalat, de ebből 3,5 év főállás. csak angolul beszélek a magyaron kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!