Főleg azokat kérdezném, akik nyelviskolában dolgoznak, de mások is írhatnak, illetve azok is akik magánban oktatnak vagy magánban is oktatnak.
Írjátok oda, hogy melyik településen dolgoztok és hogy hol (mármint nyelviskola, általános, gimnázium)?
Odaírhatjátok azt is, hogy hány órát, kurzust tartotok, minden érdekel, ami ezzel kapcsolatos.
Előre köszönöm.
2018. júl. 25. 16:44
1/7 A kérdező kommentje:
Azért érdeklődöm, mert nyelvtanár szeretnék lenni (Budapesten). Szeretem a nyelveket, a nyelvtant is értem, jó nyelvérzékem van, szívesen foglalkoznék ezzel, szívesen segítenék másoknak. Elsősorban angolt szeretnék oktatni nyelviskolában és magánban is, de ha van időm, illetve kedvem, akkor lehet, hogy németet is.
2018. júl. 25. 16:48
2/7 anonim válasza:
Több nyelvsuliban vagyok, az óradíj általában 3000 Ft 45 percenként. Ezt szorozd meg egy hétre annyi órával, amennyit vállalni akarsz, aztán vonj ki belőle havonta 50 ezer forintot, ennyi az, amit be kell fizetni, ha KATA-s vállalkozó vagy. Nekem változó, hogy mennyit vállalok, függ attól, van-e valami tervem, amire gyűjteni szeretnék, vagy inkább kényelmesen elvagyok.
2018. júl. 25. 17:07
3/7 anonim válasza:
nem eleget sajnos.. :(
2018. júl. 27. 21:29
4/7 anonim válasza:
Ne légy nyelvtanár! Felejtsd el! Hülyeség, semmi értelme!
Foglalkozz szerintem joggal, vagy programozással! Vagy menj orvosnak! Mindenki beszél már angolul, ez csak egy gyerekes álom amit te kergetsz.
2018. aug. 14. 16:02
5/7 anonim válasza:
Ráadásul nem éri meg!
2018. aug. 14. 16:02
6/7 anonim válasza:
Mindenki tud angolul? Ezt azok mondják, akik vagy nem tudják, milyen az, aki igazán tud angolul, vagy burokban nőttek fel valami angol szakos gimnázium után. Nyelvész vagyok, és rohadtul nem tudnak az emberek angolul.
Amúgy a kérdező sehol se írta, hogy angolt tanítana.
2019. márc. 1. 20:47
7/7 anonim válasza:
Én angol szakos vagyok és ezen én is elgondolkodtam. Egy nyelviskolában nem keresnek többet igaz, a fegyelem és a szabadság nagyobb (tantervben). Inkább multinál használnám az angolt vagy idegenvezetésnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!