Megkaphatom előbb a fizetésemet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy Július 12.-én kezdtem dolgozni, tegnap volt az utolsó napom. Az előző hónapi fizetésemet megkaptam 10.-én, viszont nagyon szükségem lenne az ehavi fizumra is, de ezt állítólag csak jövőhónap 10.-én küldik ki... Tudok-e valamit tenni, hogy előbb megkapjam a fizumat?
Diák vagyok egyébként.
2018. aug. 12. 14:58
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszod!
2018. aug. 12. 15:12
3/5 anonim válasza:
ha tegnap megszünt a munkaviszonyod akkor 1 napon belül el kell számolják a még neked járó pénzt és a munkaügyi papírjaidat oda kell adják(a törvény szerint)
menj be és mond hogy ha nem fizetik ki azonnal akkor bejelentést teszel a munkaügyi hatóságnál
4/5 anonim válasza:
Ha diákmunkát végeztél, és ennél a szövetkezetnél már nem tervezel többet, esetleg megnézheted, hogy ha a szövetkezettől kilépsz, hogyan van a kifizetés. (Valószínűleg ugyanúgy a következő hónapban lesz, de megnézni nem árthat.)
5/5 anonim válasza:
3-as, félreérted, a július 12-31 közti törthónapot kifizették neki, ő au aug 1-31 közti időszakra szeretné előre a bérét...
inkább kérj kölcsön valakitől, kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!