Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kérdezzek rá a főnökömnél?

Hogyan kérdezzek rá a főnökömnél?

Figyelt kérdés
Még próbaidőn vagyok, múlt hónapban 6án kaptam fizetést. Most még megse említették, hogy mikor kapok. Viszont sűrgős lenne, mert már egy forintom sincs, és a beteg állatomat meg továbbra is kell ápolnom. Hogyn kérdezzek rá, hogy mikor kapok fizetést. Nem beszéltunk meg fix napot, csak annyit hogy honap elején.. amit tudok már hiba volt. Nem akarok bunkónak tűnni, de nem tudom hogyan kérdezhetnék rá.

2018. aug. 7. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Olvasd el a szerzödést, abban benne kell lennie a fizetési napnak is.
2018. aug. 7. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
10 ig meg fog jönni
2018. aug. 7. 14:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs meg szerzodes. Nem irtam ala egyenlore semmit.
2018. aug. 7. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szerződéses akkor minek dolgozol ott? Simán hazazavarhat egy fillér nelkul
2018. aug. 7. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

MINDENKI a kérdésedre válaszolt, ha nincs aláírt szerzödésed, akkor nem is dolgozol ott hivatalosan, azaz egyáltalán nem kell neki bármit is fizetnie és neked semmi jogalapod sincs kérni.

A fönök "szóban felvett", ledogloztatja veled a próbaidöt és az elsö részfizetés után nem kapsz semmit.

Ha rákérdezel, akkor közli, hogy mehetsz, amerre akarsz, pénzt nem kapsz.

2018. aug. 7. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk így: "Hé, főnök! Mikor lesz fizu?"
2018. aug. 7. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Még próbaidőn vagyok," Honnan tudod, ha nincs szerződésed?

" múlt hónapban 6án kaptam fizetést." Akkor valószínűleg most is akkor kapsz.

A törvény szerint a tárgyhavi bért a következő hónap 10-ig kell kifizetni a dolgozóknak.

2018. aug. 8. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!