Nektek mennyi volt a legtobb pénz ami a kezetekbe volt?
Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 03:24
1/14 anonim válasza:
Saját és készpénzben 6 millió Forint. Azzal költöztünk külföldre. Most ennél több van számlán, de az ugye nem kézben van.
3/14 anonim válasza:
Saját 9 millió körül, céges - bérfizetéskor - annál sokkal több, de az nem fért egyszerre a kezembe... :)
4/14 anonim válasza:
Kb. 250 ezer Ft. Többnyire nem készpénzzel fizetek.
5/14 anonim válasza:
2 millió forint amikor a lakást foglalóztuk. Borzalmasan paranoid voltam abban a 24 órában :D
6/14 anonim válasza:
Nekem kB 200 ropi nem szeretem a kp-t sose tartok magamnál csak annyit amennyi épp kell
7/14 anonim válasza:
3.5M Ft, autót vettem ennyiért. Nem szeretem a nagyobb mennyiségű KP-t, ha lehet, kerülöm.
8/14 anonim válasza:
12 millió, mikor a kocsimat vettem.
9/14 anonim válasza:
26.000.000 Ft, belefért egy McDonald's-os papírzacskóba. Egy percig sem volt a kezemben, már a bank különtermében átadtam az embernek, akitől házat vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!