Szerintetek egy fehér trikó az megfelelő öltözet állásinterjúra? Nő részére?
Igen.
Ha meg akar felelni, az már helyből nem jó.
Erősen függ a munkakörtől és az ágazattól.
Van, ahol a főnök is farmerban és pólóban interjúztat (infós terület), meg van, ahol merev szabályok vannak, és nyáron is öltöny-blézer kell (ügyvédi iroda).
De nem elsődlegesen ezen fog múlni. Én egyszer rövidnadrágban, rövid ujjú ingben meg nájkiban szaladtam át interjúra ebédszünetben. Mondtam, hogy bocs, fiúk, dógozom, játszós ruhában vagyok. Semmi baj nem volt, még rendes, főzött kávét is tarháltam.
5 Csak kérdezem, ha szakadt ruhába egy 100% jó munkerő megjelenik,aki két ember melójánál többet termel egyes egyedül nyerteséget, akkor mit kezdesz vele?:D
Elküldöd mert szakadt cuccba érkezik? az ok lényegtelen, lehet azért mert nincs per pillanatban más cucca, vagy lehet azért is mert pont tesztelni akarja a helyet, sznobsággal kapcsolatban is, nem csak iparilag:D
Nos?:D
6+
Útóbb ha kiderül, hogy a kedves HR-es oltárai nagyot bakizott, mikor csak a külsőséget nézte az adott személynél, akkor mit érez az ilyen? Nem tanul a hibájából?
Vagy nagyon csendben marad, ne hogy kiderüljön, hogy oltári nagyot bakizott?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!