Olyan anyagi helyzetben lehet egy cég hogy már az 50E-t kereső részidős takarítónő bére is problémát jelentsen?
Létezik hogy annyira szar anyagi helyzetben legyen egy cég, hogy dolgozik ott két takarítónő, részidősök, és havi nettó 50-et kapnak kézbe és még ez a pénz is problémát jelentsen?
Hónapos csúszások, most ennyit kapsz a többit majd jövő héten, és akkor a nyomorék 50.000 pénzüket megkapják 3 részletben hónapos csúszással.
Létezik hogy emögött valós anyagi probléma van? Mert akkor ennek a cégnek reszeltek.
Csak csodálom, hogy az ugyanitt dolgozó finoman szólva nem ennyit kereső emberek bére meg időben megjön. Tehát 200 nettó kifizetése időben nem probléma, de a takarítónő 50.000 fizetése igen?
Azt csodálom hogy a takarítók mit bohóckodnak még itt.
Egyszerűen nem fér a fejembe. Ilyen szart ahol ennyit fizetnek másutt is találna és ott legalább az a szar kis pénze időben megjönne.
MOst nem mindegy hol tolja a partvist?
Egyébkétn az létezhet hogy ezen az oldalon a kérdésre is válaszol valaki és nem mellébeszél trollozik meg tök mást feszeget mint amit kérdeztem?
Ilyen lehet?
Összehozzak egy találkát közted meg a takinők közt?
Aztán majd tőlük meghallgatod első kézből.
Nem kell messzire menni Bp XIX. alapítványi iskola.
Oda kell menni. Ez az az iskola amit az igazgatóság khm viselt dolga miatt a MÁK tavaly 40 MILLIÓS normatíva megvonással büntetett. Ez az.
És az igazgató a 40 milliós bünti után még a helyén van és piál tovább ahogy eddig és húzza le az alkalmazottai bérét (de a sajátját meg az oda bejelentett soha be nem járó rokonaiét azt nem...)
Erre mondják hogy szerencse hogy igaz mert viccnek durva lenne.
"Nem kell messzire menni Bp XIX. alapítványi iskola."
Érdekes, a múltkor még a Blaha Lujza térnél volt az alapítványi iskolád :D
A takarítónőknek meg üzenem, hogy menjenek át közalkalmazottnak bármelyik Klebersberges suliba - garantáltan időben megkapják a bérüket. Ja, mondjuk nem 50 ezret, csak nettó 45.500-at.
Kérdező, Te is átpattanhatnál valamelyikn állami iskolába alkalmazottnak, s akkor nem kellene állandóan itt szidnod a főnöködet.
Kevés pénzt, de biztosat kapnál :D
"menjenek át közalkalmazottnak bármelyik Klebersberges suliba - garantáltan időben megkapják a bérüket"
Vicces, mert én 2 hónapja adtam le egy számlát a Klebersbergnek és még azóta nem fizették ki... Ott bent mindenki hárít.
Jajjj, istenem, hogy itt senki nem tud OLVASNI, értelmezni????
Annyira fárasztó már, hogy mindig csak belekötnek abba, amit írtam, én meg magyarázhatom azt, amit le sem írtam ...:D
Én mit írtam? Menjen el a takarító KÖZALKALMAZOTTNAK, akkor időben megkapja a fizetését.
Te mit írtál?
"Vicces, mert én 2 hónapja adtam le egy SZÁMLÁT a Klebersbergnek és még azóta nem fizették ki.."
SZÁMLÁT ADTÁL LE, tehát nem a közalkalmazotti fizetésedet várod, hanem valószínűleg vállalkozóként számláztál - akiket, mint tudjuk, sajnos mindig, mindenhol letojnak :-(
Tudom, mert voltam mindkettő a Klebersbergnél: vállalkozóként valóban elég hektikusan kaptam meg én is, de közalkalmazottként "percre" pontosan :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!