Kb mennyi egy pályakezdő takarítónő fizetése és mennyi 10 év szakmai tapasztalattal?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 19:33
2/12 anonim válasza:
Hát a "pálya "megnevezés kicsit erős volt!
Szakmai tapasztalat? Hát nem tudom.
Szakma lenne?
Szerintem sok előrelépési lehetőség nincs a "takarítói pályán"
3/12 anonim válasza:
10 év múlva ? ha a gazdaság nem változik akkor max az inflációval emelkedik. Takarítani bárki tud, nem hiszem, hogy jobban dolgoznál 10 év múlva, mint a "pályekezdésed" után 1 héttel. Talán még lassabban is dolgoznál, ha kezdesz öregedni.
4/12 anonim válasza:
a mindenkori minimalber, jo esetben.
6/12 anonim válasza:
Plusz ez nem pálya mert bárki tud takarítani.
7/12 anonim válasza:
Ha válalkozóként saját brigádot szervezel és úgy takarítasz különböző megrendelésekre abban már van valami. Amúgy ha simán pucolod a szart abból nem lesz karrier semmilyen szinten.
8/12 anonim válasza:
nem hiszem, h lenne kulonbseg
mi a szakmai tapasztalat a budi pucolashoz? :D :D :D :D :D :D
9/12 anonim válasza:
elore lepesi lehetoseg , ez jo
es szakmai kihivas, h birkozik meg a makacs vizkovel
10/12 anonim válasza:
Sokszor több mint egy kereskedelmit végzett boltosé xd. PL.: Volt egyszer egy pénztáros, árutöltögető melóm (6 órás) kaptam 54 nettót, www munka hu_n kerestek 8 általánossal takarítónőt, 6 órába, nettó 70-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!