Most akkor hogy is van ez a borravalós dolog?
Figyelt kérdés
Étteremben ebédeltünk a családdal, kihozzák a végszámlát, rajta 15 százalékos szervizdíj. Kifizettem, borravalót nem hagytam. A pincér először kb megölt a szemével, kifelé meg még utánunk is szólt, hogy legközelebb a jatt ne maradjon le. Ez normális? Nem mentem vissza kiosztani, de már bánom.2018. júl. 28. 13:46
11/14 anonim válasza:
A fogyatékos b4rom még mindig nem unta meg ezeket a borravalós kérdéseket?
Nem voltam 2 hónapig és még mindig ezt nyomatja, rosszabb vagy Balázskánál is!
12/14 anonim válasza:
Ez egy kamu történet. Ilyen nincs. A legtöbb szerviz díjas helyen ha akarsz is borravalót adni a legtöbb pincér elutasítja.
... de még a legnagyobb paraszt pincér sem szólni így senki után, főleg ha van szerviz díj ... az az megkapta a borravalóját kötelezően.
13/14 A kérdező kommentje:
Mert te ott voltál szívem?:)
Mondom én, hogy rossz hatással vannak a trollok az oldal közösségére.
2018. júl. 30. 17:06
14/14 anonim válasza:
13# Mért poligráf teszt megoldásával raktad ki ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!