Csak szerintem nem normális dolog nőként napi 8-10 órát dolgozni?
Csak akkor "nem normális dolog nőként napi 8-10 órát dolgozni" ha azt veszed alapnak, hogy nőként neked kell mosni, főzni, takarítani és a gyerekekkel foglalkozni.
Ha ilyen az életfelfogásod, akkor tényleg nem kéne ennyit dolgoznod vagy egyátalán munkába járnod.
A 21. században a normális fiatalok munka megosztással csinálják mindezt. Az az nem várja el a férfi a nőtől, hogy mindezt egyedül megcsinálja, mert mindketten dolgoznak. Főleg úgy, hogy sok kapcsolatban a nő többet keres a férfinál.
Valahol egyetértek veled, de mivel a pénz nem terem magától, manapság meg nem keresnek annyit a férfiak, hogy egyedül biztosítsák a megélhetést, ezért ehhez kell alkalmazkodni. Mi a házimunkát engedtük el. Nem esz meg minket a kosz, de nem porszívózok háromnaponta, csak másfél hetente, nem főzök minden nap, és nem esek kétségbe, ha poros a képkeret hátulja... Meg persze, amikor nekiállunk, akkor párom is segít, úgyhogy nem arról van szó, hogy én vagyok a lusta nő.
Másképp nem megy, mindketten 10-12 órákat dolgozunk, valamikor pihenni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!