A focikán és nagymellű nőn kívüly mely hívószavak alkalmasak a proletariátus megszólítására?
Figyelt kérdés
Van egy viszonylag sikeresnek mondható netes vállalkozásom. Feladtam egy átlagos banner hirdetést, érkezett rá valamennyi kattintás.
Ugyan azt feladtam csak ráphotoshoppoltattam a grafikussal egy nagymellű nőt és egy focisát a labdájával. Instant +75% CPM növekedés.
Tudtok még ilyeneket amivel a társadalom 80%-át kitevő tanulatlan rétegeket meg tudom szólítani?
2018. júl. 22. 09:32
2/11 anonim válasza:
Állítólag a gyerek és a kutya-macska-cukiálat szokott még bejönni. Attól is függ, kik a célcsoport.
3/11 anonim válasza:
" 160 ezer nettó
biztosított szállás
napi háromszori étkezés
hazautazási támogatás"
4/11 anonim válasza:
"angoltudás nélkül"
"biztos befektetés"
5/11 anonim válasza:
Szerintem írd bele hogy proletár meg iskolazatlan, játszd a keves eszed, nézd le őket, beszélj magas lóról, biztosan imádni fognak
6/11 anonim válasza:
"legyen akár havi 2000€ passzív jövedelmed"
7/11 anonim válasza:
Tök jókat írtak az előttem válaszolók, én csak azért jöttem, hogy röhögjek, mert minden ilyen kérdés alá jönnek a prolik hőbörögni, meg megvédeni magukat 😂 "focika" 😂😂 a prolik kedvenc sportja
8/11 anonim válasza:
"tuti sportfogadás tippek"
"tökéletes angol két hét alatt"
"védjük meg a hazát a migránsoktól"
"vége a bankok hegemóniájának"
"eredeti iphone tized áron"
"eredeti márkás cipők hihetetlenül olcsón"
9/11 anonim válasza:
"Addig üssed amíg Balázska!"
"Anti Balázska mozgalom"
"Takarodjál Balázska!"
10/11 anonim válasza:
A nagymellű nők nekem is tetszenek. Akkor ezek szerint proli vagyok? :) Jó tudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!