Egy olyan szöveget másoltál be, amivel azt próbálod bizonygatni, hogy aki táppénzen van nem mehet el otthonról. De igen, elmehet, amennyiben ez a gyógyulását nem hátráltatja
2018. júl. 19. 13:13
22/30 anonim válasza:
Attól, hogy az orvosod nem ismeri a jogszabályt, még elutazni elutazhatsz ;)
2018. júl. 19. 18:39
23/30 anonim válasza:
Ó, igen, sem az orvosom, sem a táppénzt felülvizsgáló főorvos, akinél szintén rendszeresen meg kellett jelennem, nem ismeri a jogszabályokat.
2018. júl. 19. 19:19
24/30 anonim válasza:
Oké, tudod, mit: el lehet utazni külföldre. Aztán, ha emiatt kirúgják a kérdezőt, elveszik a táppénzét, stb. akkor remélem, rajtad fogja behajtani a dolgokat :D Én tovább nem vagyok hajlandó ilyen értelmetlen vitában részt venni.
2018. júl. 19. 19:21
25/30 anonim válasza:
23
Nem, nem ismeri. Az orvoslást ismeri, a jogszabályokhoz meg hülye.
Ugyanis hülyeségeket beszélnek.
A jog pedig egy tudomány, ne kontérkodj bele.
2018. júl. 20. 10:14
26/30 anonim válasza:
19
A szakorvos NEM érti a jogszabályt, ahogy te sem.
Bármikor vitatkozom vele a jogról, mert ahhoz hülye.
2018. júl. 20. 10:15
27/30 A kérdező kommentje:
Jajj nem gondoltam, hogy vitát indít a kérdésem
Köszönöm a válaszokat! 🙂
2018. júl. 21. 13:55
28/30 anonim válasza:
Hát, kérdező, sajnos nem nagyon jutottunk dűlőre, hiszen mindenkinek a válasza szinte ugyanolyan szintre le van húzva: aki nekem ellentmondott, az se lett 100 %-os válasz, meg az enyém sem - így nem igazán fogod tudni eldönteni, kinek van igaza....
2018. júl. 21. 16:05
29/30 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék az igazságra is :-)
2018. júl. 21. 16:06
30/30 anonim válasza:
Nyilván annak, aki nem analfabéta...
Ott a törvény szövege belinkelve, teljesen egyértelmű, hogy amennyiben az orvos másként nem rendeli akkor oda mész ahova akarsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!