Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Durva ajánlat. Hogyan fogadjam...

Durva ajánlat. Hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

A lényeg az az, hogy egy oldalra beregisztráltam ahol aupairokat keresnek külföldi családokhoz. Szóval idővel a saját e-mail címemre (még nem is közvetítőn keresztül) kaptam egy ajánlatot Londonból. Egy kedves, vidám család keres aupairt magukhoz min. fél évre, de hosszabb időszakra.

Elküldtem az ajánlatomat (adataimat) és tetszett nekik, így most küldenek nekem egy szerződést.

Eddig nem is lenne "baj" csak számomra az a durva, hogy hetente fizetnének 170.000 Ft értékű pénzt ezért.

Egy ismerősömet kérdeztem, hogy létezik e ilyen, hogy ennyi pénzt adjanak és ő azt mondta, hogy ez sok kicsit.

Szóval hogyan tudnék én ennek utána járni? Hogyan intézzem hivatalosan a dolgokat?

Előre is köszi minden választ!

2010. jún. 18. 18:27
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

Most nem azért, de aki nem ért hozzá, csak azt tudja, hogy külföldön sok pénzt keresnek, az miért ír ide?

Aki komolyabban foglalkozott azzal, hogy kimegy au-pairnek, az tudja, hogy ennek az összegnek kb. felét keresik egy hónap alatt - jó esetben. Au-pairként nem lehet meggazdagodni, nyelvtanulásnak jó, de másnak nem.

Szerintem semmiképp se szervezetlen úton menj ki au-pairnek, mert ha kint vagy, és bajba jutsz, akkor senki sem fog tudni róla! Én Norvégiába mennék a helyedben, ott aránylag jó pénzt is fizetnek, és a helyi rendőrségen is bejelentenek.

De itt van egy nagyon jó oldal, én anno ezen néztem utána: [link]

Lécci ne fogadd el ezt az ajánlatot, és a későbbiekben is nagyon vigyázz magadra! Amúgy is most láttam egy műsort, hogy az albán maffia várja a londoni reptéren a kelet-európai lányokat, aztán odakinn futtatják őket.

2010. jún. 18. 18:57
 22/24 anonim válasza:
100%
Nem ertettel felre valamit? Ez tul sok! En is aupair-kent kezdtem anno...de ez nekem is atveres szagu. Inkabb regisztralj a greataupar.com-ra es keress ott csaladokat. Meg nagyon gazdageknak sem fizetnek ennyit, ha bentlako vagy...sot ha kintlako vagy akkor sem.
2010. jún. 18. 18:57
 23/24 anonim válasza:
70%
Én anno úgy mentem ki külföldre (Német),hogy ÉN adtam fel hirdetést,hogy gyermekfelügyeletet vállalok!És csak azok jelentkezzenek,akiknek erre van szüksége!Fél évet dolgoztam kint egy nagyon kedves családnál,sajnos haza kellett jönnöm!Szerintem próbáld meg így,ha mindenképp külföldön szeretnél dolgozni!Sok sikert és vigyázz magadra!
2010. jún. 18. 20:12
 24/24 anonim válasza:
Ez egyértelmű átverés, szinte mindegyik aupair keresős oldalon lehet találkozni ilyenekkel. Küldenek egy kamu szerződést, aztán pedig papírok intézésére utaltatnak veled x fontot, utána eltűnnek. (és ez még a jobbik eset...) Az ilyeneknek nem szabad bedőlni, hiába gazdag egy család, nem az aupairt fogják túlfizetni akkor se. És ez a pénz, amit neked ígértek 1 hétre (!) ez az átlag HAVI zsebpénz MÁSFÉLSZERESE.
2010. nov. 1. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!