Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Durva ajánlat. Hogyan fogadjam...

Durva ajánlat. Hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

A lényeg az az, hogy egy oldalra beregisztráltam ahol aupairokat keresnek külföldi családokhoz. Szóval idővel a saját e-mail címemre (még nem is közvetítőn keresztül) kaptam egy ajánlatot Londonból. Egy kedves, vidám család keres aupairt magukhoz min. fél évre, de hosszabb időszakra.

Elküldtem az ajánlatomat (adataimat) és tetszett nekik, így most küldenek nekem egy szerződést.

Eddig nem is lenne "baj" csak számomra az a durva, hogy hetente fizetnének 170.000 Ft értékű pénzt ezért.

Egy ismerősömet kérdeztem, hogy létezik e ilyen, hogy ennyi pénzt adjanak és ő azt mondta, hogy ez sok kicsit.

Szóval hogyan tudnék én ennek utána járni? Hogyan intézzem hivatalosan a dolgokat?

Előre is köszi minden választ!

2010. jún. 18. 18:27
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
89%

Az au pair olyan, mint a baby sitter.

Szerintem inkább az oldalon keresztül próbálj megismerkedni egy családdal, hisz pont ezért regisztráltál, mert ez biztonságot nyújt.

Ha komolyan gondolják, és tényleg gyerek felügyelőt keresnek, akkor először meg szeretnének ismerni téged, és nem rögtön szerződést küldeni. Előtte pár héten keresztül képeket küldenétek egymásnak, és webkamerán beszélgetnétek, így te is megismered kicsit őket. Nekem is ment már ki néhány barátom au pairnek, és ők is így csinálták.

2010. jún. 18. 18:38
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
18:35 nem igaz, közel sem ennyi. Aki aupairnek megy az nem meggazdagodni megy, ebből meg majdnemhogy meglehet.
2010. jún. 18. 18:39
 13/24 anonim ***** válasza:
Hol találtad ezt?
2010. jún. 18. 18:41
 14/24 anonim válasza:
49%

Fogadd el. Ez teljesen természetes Angliában egy aupairnek (ha nem laksz bent, mert ha igen, úgy tényleg durva).

A legalja minimálbér is kb havi 300.000 Ft, és te hosszútávra mész egy gyerekre vigyázni. A szerződésben úgyis benne lesz, hogy mik a feladataid, ha valami nem stimm, akkor szólsz.

Sok szerencést!

15/24 anonim ***** válasza:
le tudnád írni, vagy elküldeni privátban ennek a MON-nak a webcímét?
 16/24 anonim ***** válasza:
18:35-höz még: ...és alkalmakként éjszakáig is, ha elmennek valahová, nem jár érte külön juttatás.
2010. jún. 18. 18:43
 17/24 anonim válasza:
simán.. lehet sok pénzük van én tuti mennék..
2010. jún. 18. 18:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Szia, én is inkább közvetítőn keresztül mennék ki, az a biztosabb. Gondolom ez a család is tisztában van az árakkal, nem hiszem, hogy ennyivel többet kínálnának. Elképzelhető, hogy nagyobb és több az elvárás, akkor ezt tisztázni kell. Esetleg közvetítő cégnek továbbíthatnád az ajánlatot, hogy ők mit mondanak erre.
2010. jún. 18. 18:47
 19/24 anonim válasza:
másodl már be azt a levelet amit irtak neked... és hátha mi kiszedünk belőle valamit
2010. jún. 18. 18:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

au-pair az nem munkavállaló, fizetést nem kap, zsebpénzt, nyelvtanfolyamot, kosztot és kvártélyt kap....a zsebpénz megegyezés kérdése, de 300-500 euró/ hónál nem több

amúgy is ajánlom, hogy csak ügynökségen keresztül menj ki, mert ők lecsekkolják a családokat ill. ha segítség kell, segítenek

2010. jún. 18. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!