Durva ajánlat. Hogyan fogadjam el?
A lényeg az az, hogy egy oldalra beregisztráltam ahol aupairokat keresnek külföldi családokhoz. Szóval idővel a saját e-mail címemre (még nem is közvetítőn keresztül) kaptam egy ajánlatot Londonból. Egy kedves, vidám család keres aupairt magukhoz min. fél évre, de hosszabb időszakra.
Elküldtem az ajánlatomat (adataimat) és tetszett nekik, így most küldenek nekem egy szerződést.
Eddig nem is lenne "baj" csak számomra az a durva, hogy hetente fizetnének 170.000 Ft értékű pénzt ezért.
Egy ismerősömet kérdeztem, hogy létezik e ilyen, hogy ennyi pénzt adjanak és ő azt mondta, hogy ez sok kicsit.
Szóval hogyan tudnék én ennek utána járni? Hogyan intézzem hivatalosan a dolgokat?
Előre is köszi minden választ!
De, rengeteg, én semmiképp nem mennék bele, hivatkozz az oldaladra, h azon keresztül lehet kapcs.-ba lépni veled.
Nehogy elmenj így, tényleg simán lehet, h elvisznek k.urvának! Ez komoly!
Szerintem ez így nem lesz jó. Csapda.
170 ezret max egy hónapra fizetnek, jó esetben!!!
Vannak közvetítő cégek, akik ezzel foglalkoznak, de ez az egész nagyon veszélyes. Én nem tartom túl jónak.
Inkább a MON oldalon hirdesd magad, és próbálj magyar családokkal kapcsolatba lépni, akik külföldön élnek.
Így feketén dolgoznál, nincs is adószámod.
Nem lesz nyoma a kiutazásodnak, de még annak sem, hogy ott voltál és dolgoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!