Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Durva ajánlat. Hogyan fogadjam...

Durva ajánlat. Hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

A lényeg az az, hogy egy oldalra beregisztráltam ahol aupairokat keresnek külföldi családokhoz. Szóval idővel a saját e-mail címemre (még nem is közvetítőn keresztül) kaptam egy ajánlatot Londonból. Egy kedves, vidám család keres aupairt magukhoz min. fél évre, de hosszabb időszakra.

Elküldtem az ajánlatomat (adataimat) és tetszett nekik, így most küldenek nekem egy szerződést.

Eddig nem is lenne "baj" csak számomra az a durva, hogy hetente fizetnének 170.000 Ft értékű pénzt ezért.

Egy ismerősömet kérdeztem, hogy létezik e ilyen, hogy ennyi pénzt adjanak és ő azt mondta, hogy ez sok kicsit.

Szóval hogyan tudnék én ennek utána járni? Hogyan intézzem hivatalosan a dolgokat?

Előre is köszi minden választ!

2010. jún. 18. 18:27
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Annyit mondok róluk, hogy egy amerikai család, akik Londonban élnek.
2010. jún. 18. 18:27
 2/24 A kérdező kommentje:
Ez rengeteg pénz...nem?
2010. jún. 18. 18:30
 3/24 anonim válasza:
18%
mit jelent az hogy aupair?
2010. jún. 18. 18:32
 4/24 anonim válasza:
100%

De, rengeteg, én semmiképp nem mennék bele, hivatkozz az oldaladra, h azon keresztül lehet kapcs.-ba lépni veled.

Nehogy elmenj így, tényleg simán lehet, h elvisznek k.urvának! Ez komoly!

2010. jún. 18. 18:34
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Á ne, keress mást van van egy csomó. Lehet átverés és k*rvának akarnak. Ne kockáztass.
2010. jún. 18. 18:34
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
figyelj, az nem ez a fos magyarország... én el tudom képzelni. de mindenképp bizonyosodj meg róla hogy nem átverés, irassatok szerződést meg minden, beszéld meg itthon hogy telefonáltok bizonyos időközönként, valami jel legyen ahogy tudatod velük hogy baj van.
2010. jún. 18. 18:35
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok.kb. kétszeres pénz. Haigaz,akkor készülj fel 24 órás szolgálatra takarítással, főzéssel, 7 napos munkahéttel. Akkor ok.
 8/24 A kérdező kommentje:
aupair=gyerekvigyázó
 9/24 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi egy bentlakó babysitter bére. A munkaidő lehet 10 óra is, és heti egy szabadnap.
 10/24 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez így nem lesz jó. Csapda.

170 ezret max egy hónapra fizetnek, jó esetben!!!

Vannak közvetítő cégek, akik ezzel foglalkoznak, de ez az egész nagyon veszélyes. Én nem tartom túl jónak.

Inkább a MON oldalon hirdesd magad, és próbálj magyar családokkal kapcsolatba lépni, akik külföldön élnek.

Így feketén dolgoznál, nincs is adószámod.

Nem lesz nyoma a kiutazásodnak, de még annak sem, hogy ott voltál és dolgoztál.

2010. jún. 18. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!