Aldi logisztikai központban raktárosi munkára jelentkeztem. Behívtak állásinterjúra. Aki volt már Aldinál, és dolgozott ott, kb mennyi ideig tart a beszélgetés? Miket kérdeznek?
Figyelt kérdés
Teljesen pályakezdő vagyok,ezelőtt egyszer dolgoztam diákmunkát de az se raktári munka volt.Szóval nem igazán van munkatapasztalatom.2018. júl. 15. 15:06
2/12 anonim válasza:
Kb semmit, családi állapot meg hasonlók. Óriási emberhiány van, napi 1 túlóra biztos van, de szinte mindig több. Ha nem vagy bűnöző, bírod a kíméletlen hajtást fel fognak venni.
3/12 anonim válasza:
Szia. Milyen a munka? Én most szeretnék jelentkezni mert közel van és a fizetés sem rossz. Milyen volt az interjú? Mennyire van hajtás és milyenek a kollégák/főnökök? Előre is köszi a válaszod.
4/12 anonim válasza:
Kedves utolsó, tényleg csak akkor gyere ha bírod az irdatlan túlórákat és eladod a lelked. Interjú egy vicc... ne foglalkozz vele, fel fognak venni ha olyan a fizikumod és azt mondod legalább 2 évig ott akarsz dolgozni. Kollégák olyan örömmel fognak fogadni mint a messiást. Milyen műszakra jönnél? Főnökökről annyit hogy nem problémásak, de ha sokat engedsz nekik többet várnak.
Remélem segítettem,
Egy ottani.
5/12 anonim válasza:
Szia. 3-as vagyok. Ma hívtak, pénteken megyek interjúra. Éjszakai műszakra jelentkeztem. Első munkahelyem lenne.
6/12 anonim válasza:
Sok szerencsét hozzá, bár amekkora szarba keverte magát a központ a héten biztos fel fognak venni. Ha fiú vagy és annyira nem vagy sovány biztos fel fognak venni, ha lány vagy és nem vagy kórosan elhízva akkor is.
7/12 anonim válasza:
Hát sovány nem vagyok. :D Ha nem szopatnak halálba és nem szemétkednek akkor igazából nekem nincs problémám vele.
10/12 anonim válasza:
Nos, a túlóra órabére kevesebb mint a normál órabér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!