Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aldi logisztikai központban...

Aldi logisztikai központban raktárosi munkára jelentkeztem. Behívtak állásinterjúra. Aki volt már Aldinál, és dolgozott ott, kb mennyi ideig tart a beszélgetés? Miket kérdeznek?

Figyelt kérdés
Teljesen pályakezdő vagyok,ezelőtt egyszer dolgoztam diákmunkát de az se raktári munka volt.Szóval nem igazán van munkatapasztalatom.

#állásinterjú #Aldi #aldi állásiterjú
2018. júl. 15. 15:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
Na miket kérdeztek?
2018. júl. 28. 22:03
 2/12 anonim válasza:
Kb semmit, családi állapot meg hasonlók. Óriási emberhiány van, napi 1 túlóra biztos van, de szinte mindig több. Ha nem vagy bűnöző, bírod a kíméletlen hajtást fel fognak venni.
2018. szept. 30. 22:28
 3/12 anonim válasza:
Szia. Milyen a munka? Én most szeretnék jelentkezni mert közel van és a fizetés sem rossz. Milyen volt az interjú? Mennyire van hajtás és milyenek a kollégák/főnökök? Előre is köszi a válaszod.
2018. okt. 7. 01:54
 4/12 anonim válasza:
100%

Kedves utolsó, tényleg csak akkor gyere ha bírod az irdatlan túlórákat és eladod a lelked. Interjú egy vicc... ne foglalkozz vele, fel fognak venni ha olyan a fizikumod és azt mondod legalább 2 évig ott akarsz dolgozni. Kollégák olyan örömmel fognak fogadni mint a messiást. Milyen műszakra jönnél? Főnökökről annyit hogy nem problémásak, de ha sokat engedsz nekik többet várnak.

Remélem segítettem,

Egy ottani.

2018. okt. 7. 23:22
 5/12 anonim válasza:
Szia. 3-as vagyok. Ma hívtak, pénteken megyek interjúra. Éjszakai műszakra jelentkeztem. Első munkahelyem lenne.
2018. okt. 10. 00:41
 6/12 anonim válasza:
Sok szerencsét hozzá, bár amekkora szarba keverte magát a központ a héten biztos fel fognak venni. Ha fiú vagy és annyira nem vagy sovány biztos fel fognak venni, ha lány vagy és nem vagy kórosan elhízva akkor is.
2018. okt. 10. 14:35
 7/12 anonim válasza:
Hát sovány nem vagyok. :D Ha nem szopatnak halálba és nem szemétkednek akkor igazából nekem nincs problémám vele.
2018. okt. 10. 17:48
 8/12 anonim válasza:
Max 2-3 túlórát kétnek.
2018. okt. 11. 15:29
 9/12 anonim válasza:
Kifizetik rendesen?
2018. okt. 12. 07:25
 10/12 anonim válasza:
Nos, a túlóra órabére kevesebb mint a normál órabér....
2018. okt. 13. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!