Kezdöként nem kell aktatáska állásinterjúra. Ha meg nem kezdő lennél, akkor lenne aktatáskád.
2018. júl. 13. 19:30
12/18 anonim válasza:
Wtf mennyire gyenge troll
2018. júl. 13. 19:57
13/18 anonim válasza:
Farmer + kockás ing, ezt viseltem anno amikor állásinterjún voltam a mostani munkahelyemen. Se laptoptáska se aktatáskám nemvolt mégis felvettek.
Ja és mérnök vagyok...
Ha van eszed akkor felvesznek ezek a hülyeségek nélkül is, ha nincs akkor azon nem segít ezer aktatáska se. Te úgy tűnik ez utóbbi leszel.
2018. júl. 13. 20:26
14/18 anonim válasza:
"MIÉRT kell minden egyes kérdéshez azt odaírni, (valamilyen formában) hogy vsak normális válaszokat akarok?"
Ja, itt mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Komoly válasz: ezekhez a pozíciókhoz nem kell aktatáska meg karóra.
2018. júl. 13. 21:16
15/18 anonim válasza:
Aktatáska a 21.században? Na neeeeee.....
2018. júl. 13. 22:06
16/18 anonim válasza:
Nem tudom hol olvastad de csak nagyon kevés helyen számít, hogy van-e táskád.
Valami extrát ha vinni szeretnél az néhány kinyomtatott önéletrajz legyen mert néha elfelejtik elhozni az interjúztatók vagy direkt ezzel tesztelik mennyire vagy felkészült.
2018. júl. 14. 00:41
17/18 anonim válasza:
Nem tudom mit vagytok úgy oda polgárok, nem láttatok még ÁLLÁS interjút? Nem az érdekli a kérdezőt, hogy ti ( direkt kisbetűvel ) a gyárba hogyan mentek, vagy ,hogy hogyan pucoltok wc-t. Én amikor jelentkeztem a jelenlegi munkahelyemre még új autót is vettem mert szerintem e CV motorkódú Lexus autóm már annyira maradi volt, hogy az csak a megjelenésemen rontott volna, és mivel előző nap véletlen a táskámat össze kaviároztam, vehettem másikat, és nagyon szánalmas volt, de csak barna színű volt a boltba, másnapra kaphattam volna király kéket. Szóval kedves kérdező ne foglalkozz a leszólásokkal. De azért kérlek , jelenj meg úgy mint egy ember és vegyél aktatáskát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!