Volt már veletek olyan, hogy úgy éreztétek hogy rosszul sikerült az interjú, de végül felvettek titeket?
Pár éve voltam interjún, ahol felvetődött egy éppen aktuális probléma. Mondtam, hogyan kell könyvelni.
Mire hazaértem, várt mail a főkönyvelőtől, hogy szerinte nem. Két napot vitáztam vele, már meg voltam róla győződve, hogy emiatt tuti bukta. De felvettek.
Aztán kiderült, hogy nem is az érdekelte, amit kérdezett (osztalékelőleg könyvelése), hanem a járulékai. Csak nem tudott kérdezni...
Egyszer egy AC-n egy nem túl konvencionális reakcióm volt egy probélmára (és a többi résztvevő balfaxságára). Akkor ott úgy tűnt nem aratott osztatlan sikert (legalábbis 0 reakciót váltott ki a közönségből). Itt úgy éreztem, hogy ennek kapáltak.
Aztán felvettek :)
jól van, akkor talán még van remény.
Hétfőn voltam második körös interjún és úgy éreztem hogy az interjúztatóim nem kedvelnek engem, bár ennek ellenére 1 óráig ott tartottak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!