Miért mindig a proli munkát végzők panaszkodnak a borravaló miatt?
21
A hangnemed nem teszi igazzá a mondandód.
Egyetlen dolgozó fizetését sem nekem dolgom rendezni,kivéve, ha azok az én alkalmazottaim.
A szalaggyári munkásokhoz odamégy a legközelebbi gyárba, és adsz MINDNEK havi vagy alkalomszerű juttatást, csak azért, mert 12 órát dolgozik?
Jaaaaa, hogy neeeeeeem .... Na, ennyi.
Én vagyok az a diplomás ex-futár, akit leugattál valamelyik nap. Én is rengeteget tanultam a diplomámért, mégse érdekel senkit. Egyrészt. Másrészt meg elképesztő, hogy még mindig nem akadtál le a témáról, de akkor elárulom, hogy én is pontosan annyira nem értettem a borravaló létjogosultságát, mint te. Nos, csak annyit mondok: szívből kívánom, hogy egyszer rákényszerülj te is egy borravalós munka űzésére, és garantálom, hogy összemegy az a hatalmas pofád és egód. ;)
Ja és egy tipp: az ugye megvan, hogy megjegyzik a futárok a krónikus fillérbszókat? Aztán mit ad az élet, véééletlenül nem pont a magadfajták rendelésekor jelez az autó, hogy tankolni kell, nem pont akkor van dugó, nem pont akkor jön közbe valami halaszthatatlan? Hihetetlen, milyen kiszámíthatatlan az élet! :) Azt pedig szintén csak megsúgom, hogy futárt a pizzériák a legritkább esetben rúgnak ki, ugyanis ez talán az egyetlen olyan munkakör, amibe a szó legszorosabb értelmében nem találni embert egy hétvégénél hosszabb távra, szóval nyugodtan lehet pattogni a munkáltatónál.
25
Micsoda egy pitiáner sz.r hozzáállás ... Rohadt nagy bosszú meg hatalom, hogy késve viszed annak az ételt, aki nem tolja neked a nehezen megkeresett pénzét, csak azért, mert te képtelen voltál normális állást kikaparni magadnak ...
Nem érzed, hogy ez mennyire szánalmas meg nyomorult?
Hideg a pizza?
Lehet jönni a következő adaggal, ezt meg viszed vissza!
Étterem:
szerinted hány olyan étterembe megyek be, ahol kötelező borravaló van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!