Lalakutyi kérdése:
Hogyan kezdjem el a titkosszolgálati (kém) karrieremet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbáltam utánanézni, de nem sok használható információt találtam ezzel kapcsolatban, csak lejárt linkeket és feltevéseket.. Tudna valaki segíteni esetleg?2018. júl. 8. 11:47
1/7 anonim válasza:
Keress kérdéseket hasonló témákban: titkosszolgálat, kém, Magyarország, karrier, diákmunka, munka, munkalehetőség, Violetta, Soy Luna
2/7 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam oda a kulcsszavakhoz, hogy violetta meg Soy Luna, mert az unokahúgaim ezeket nézték és lehet, hogy valakinek a szülei esetleg ilyesmivel foglalkoznak..
2018. júl. 8. 12:06
3/7 anonim válasza:
Mivel nem írtad, hogy hány éves vagy és milyen végzettséged, ezért ezt a linket javaslom, hogy utánanézz:
Mindenképpen először valamilyen rendészeti sulit kéne végezni, utána "fordulhatsz" a pályára)
4/7 Peti889 válasza:
1. lépés lépj be a Fideszbe
2. lépés szerezz barátokat
3. lépés tegyél meg egy szivességet
4. lépés kérj egy szivességet
5/7 anonim válasza:
és lehetőleg ne nyilvános közösségi oldalakon kérj tanácsokat :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek a válaszokat:D
2018. júl. 8. 12:31
7/7 anonim válasza:
Tökéletes helyen vagy, itt mindenki kém. Most.
Múltkor mindenki autószerelő volt, előtte milliárdos üzletember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!