Elvágnám igy a karrieremet a jövőre nézve?
Sziasztok!
22 éves vagyok, 11 hónapon belül a második munkahelyemen. Az előzőnél 10 hónapot tartózkodtam, az egy telefonos ügyfélszolgálat volt, 6 műszakos munkarend, akár egy héten többször is átvariálva, és a kollégákkal való viszony sem volt zökkenőmentes (volt, aki bejött részegen az esti műszakokban, mások állandóan káromkodtak és a telefonokat csapkodták, egyikük büntetés nélkül dohányozhatott az irodában, stb.). Végül hosszú keresés után kilyukadtam egy másik multicégnél, itt most öt hete vagyok (ebből két hét volt a betanitás). Sok szempontból jobb, papiron sokrétűbb a munka, rendesen a kollégák, mégis a váltáson gondolkozom. Ugyanis az a probléma, hogy a feladatkör, amire felvettek, talán félóra munkával jár egy nap. Előfordult, hogy egész nap egyáltalán nem kellett semmit csinálnom. Jeleztem a főnököm felé, azt mondta, nem lehetséges nekem pluszmunkát adni. Igy viszont feszélyes a helyzet, mert nem akarom a napot lopni, plusz, ha semmit nem teszek le az asztalra, arra sem lesz lehetőségem, hogy később előrelépjek vagy átmenjek egy másik folyamatra.
Szerintetek végleg elvágnám a karrierem azzal, hogyha tovább keresgélnék?
1. Ez nem nem karrier,csak egy meló.
2. SOK ember szívesen és azonnal cserélne veled.
3. Innen nagyon nehéz előre lépni,ez igaz.
Javaslom,hogy amíg nem lesz biztos másik helyed,addig ülj a seggeden és ha a másik lehetőség jobb akkor lépj.
Mellesleg mi a végzettséged? Menyire könnyű felétek munkát kapni? Csinos nő vagy? Beszélsz nyelveket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!