Munkaidőn kívüli és hétvégi munka bérének behatárolásában tudnátok segíteni? (További infó lentebb)
Dolgozom egy cégnél bolti eladó és áru/csomag összekészítő pozícióban. Emellett rám bízták az üzletben forgalmazott termékek termékfotózását amit saját géppel munkaidőn belül csinálok. Viszont utómunkát igényelnek a képek, amit itthon munkaidő után vagy hétvégén tudnék elvégezni. Kérdés? LentebbEgy Canon eos 600D típusú géppel dolgozom, lényeg a lényeg, a főnökségnek és a többi alkalmazott is meg van elégedve a minőséggel amit "produkálok".
Megbeszéltük odabent, hogy az itthon végzett utómunkás órák/képek el lesznek számolva megegyezés szerint. Nem tudom mi összeget kérdhetnék el, vagy mi lenne a megfelelő összeg?
Tudni érdemes,hogy rengeteg termék van(autóelektronikai üzlet amiről itt szó van) tehát 1500 termék fotózásáról és utómunkájáról lenne szó ami nem kevés. Nem kevés idő lefotózni sem és az utómunka része sem.
Tudtok valami értelmes dologgal segíteni, hogy mi összeget lenne "szabad" elkérnem hétvégi munkáimért?
Nagyjából egy kép utómunkája nekem 15perc. jelenleg a napokban munkahelyen lefotóztam 4 pozícióból 60 terméket. Ezen képek első fotójára lenne most szükség ami értelemszerűen 60 kép.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
ilyen nagy mennyiségű kép/idő esetén nem annyira van értelme képenként/óránként számolni, mert mindenképpen iszonyatosan kis összegek jönnek ki, vagy iszonyatosan magas ár, amit nem lehet értelmezni egyik vagy máésik fél részéről.
érdemesebb abban gondolkodnod, hogy mennyi szabadidőd megy el az adott munkával és ezt a szabadidő kiesést mekkora fizetés tudná neked megfelelően kompenzálni, amiért már úgy érzed, hogy megérte foglalkoznod vele.
az ilyen számításoknál érdemes azt is figyelembe venni, hogy milyen eredendő költségeid vannak a munkavégzéssel, mert a fényképezőgép és számítógép amorzizációja, áram fogyasztás, külső tárhelyek bővítése, stb. mind kell, hogy jelentkezzen az elvégzett munka díjazásában - azon felül, hogy az idődet megtérítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!