Kaptam egy emailes fizetes es munka ajanlatot. Innen meg vissza lehet lepni?
Figyelt kérdés
Roviden a sztori: jelentkeztem egy uj munkahelyre ahol voltam interjun is. mondtak hogy szeretnenek alkalmazni. el is kuldtek egy ajanlatot emailben, amire egy egyszeru "igen, elfogadom" valaszt vartak. Tenyleges szerzodes alairas nem tortent! masnap megkeresett az aktualis fonokom aki 2x annyi fizetest ajanlott (nem volt problema a mostani munkahelyemen, egyszeruen penz es karrier miatt akartam valtani) es igy inkabb maradnek itt a seggemen. megtehetem ezt minden jogi kovetkezmeny nelkul vagy mar az emailes valasz is problemat okoz?2018. júl. 6. 11:24
1/7 anonim válasza:
Persze, megmondod, hogy köszönöd, de a mostani munkahelyed ráigért
2/7 anonim válasza:
ha lenne szerződés (bár a szóbeli is elvileg az), akkor is felmondási idő alatt azonnal leléphetsz.
3/7 A kérdező kommentje:
rendben koszonom :)
2018. júl. 6. 12:50
4/7 anonim válasza:
Milyen baromnak duplázzák így meg a bérét???
Önállóság teljes hiánya és rákontráznak... Milyen munkahely ez?
5/7 A kérdező kommentje:
Olyan baromnak aki jó a munkájában, nehezen pótolható és nem egy gyárba operátor, barátom. annak :)
2018. júl. 7. 10:26
6/7 anonim válasza:
azért nyitottam meg a kérdést, mert a 4-es akkorát esett pofára, hogy a főoldalig hallatszott.
muhahahaha :)))
7/7 A kérdező kommentje:
még mindig nem értem a problémád vagy a kommented lényegét hogy mitõl lennék barom. kérlek világosíts fel
2018. júl. 9. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!